01 Mayıs, 2024, Çarşamba
DOLAR32.4686
EURO34.8239
ALTIN2385.6

Ur-Ge Projesinde İhtiyaç Analizi Çalışması Kapanış Toplantısı Yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ur-Ge Projesinde İhtiyaç Analizi Çalışması Kapanış Toplantısı Yapıldı
Abone ol
Düzce Ticaret Ve Sanayi Odası (tso) Tarafından Geliştirilen Ve Sanayi Bakanlığı Tarafından Desteklenen Otomotiv Sanayi Sektörü Atılım Kümesi Ur-ge Projesi’ndeki Ilk Aşama Olan Ihtiyaç Analizi Belirme Kısmı, Danışman Firma Tarafından Tamamlanarak Düzenlenen Etkinlikle Yararlanıcı Firmalara Sunumu Yapıldı.

GE Projesi’ndeki ilk aşama olan ihtiyaç analizi belirme kısmı, danışman firma tarafından tamamlanarak düzenlenen etkinlikle yararlanıcı firmalara sunumu yapıldı.

Düzenlenen etkinliğe; Düzce TSO Başkan Yardımcısı Cemal Aksan, danışman firma temsilcileri ile otomotiv sanayi sektörü atılım kümesi UR-GE Projesi yararlanıcısı firmalar katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Düzce TSO Başkan Yardımcısı Cemal Aksan, “Düzce TSO olarak Ur-Ge projesini çok önemsiyoruz. Başlangıç projesi olarak görüyoruz. Bu projede başarıya ulaşarak diğer 10 meslek komitemize de örnek oluşturmasını temenni ediyoruz. Katılımlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Programın devamında, ihtiyaç analizi çalışmasını gerçekleştiren danışman firma temsilcisi tarafından ihtiyaç analizi sonuçları, katılımcılara aktarıldı.

Üniversite öğrencileri sunum yaptı

Geçtiğimiz günlerde Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık’ın teknopark ziyaretinde incelemelerde bulunduğu ve girişimciliğin, proje üretiminin desteklenmesi amacıyla Düzce TSO’da gerçekleştirilecek olan özel toplantılara davet etme sözü verdiği Düzce Üniversitesi Roket Takımı, Düzce Üniversitesi Otomobil Sporları Kulübü ile Düzce Üniversitesi Mekatronik Teknolojileri Topluluğu öğrencileri de toplantıya katılım sağladı.

Düzce Üniversitesi Roket Takımı, Düzce Üniversitesi Otomobil Sporları Kulübü ile Düzce Üniversitesi Mekatronik Teknolojileri Topluluğu öğrencileri, geliştirmekte olduğu projeleri katılımcılarla paylaşarak, sponsorluk konusunda destek beklediklerini belirttiler.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
DSİ Eskişehirde HESlerle 184 bin haneye ışık olduÖnceki Haber

DSİ Eskişehirde HESlerle 184 bin haneye...

Atölyesinde yaptığı ahşap ürünleri satıp köyünün ihtiyaçlarını karşılıyorSonraki Haber

Atölyesinde yaptığı ahşap ürünleri satıp...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar