28 Nisan, 2024, Pazar
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Ünyede kurulan aşevi, ihtiyaç sahiplerine hizmet veriyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ünyede kurulan aşevi, ihtiyaç sahiplerine hizmet veriyor
Abone ol
Ordu'nun ünye Belediyesi Tarafından Ramazan Ayında Faaliyete Geçirilen Aşevinde üretilen Yemekler Her Gün Ihtiyaç Sahibi Vatandaşlara Ulaştırılıyor.

Ordu’nun Ünye Belediyesi tarafından Ramazan ayında faaliyete geçirilen aşevinde üretilen yemekler her gün ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılıyor.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın talimatıyla başlayan çalışmalar sonucunda kurulan Ünye Belediyesi Aşevi ile ihtiyaç sahibi vatandaşların önemli bir sorunu çözüme kavuştu. İlçede yaşayan yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşlara hizmet veren aşevinde üretilen günlük sıcak yemekler ihtiyaç sahiplerinin evlerine ulaştırılıyor.

Cevizdere Mahallesi liman karşısında inşa edilen aşevi, Ramazan ayında ilk kez hizmet vermeye başlamış, başta Ünye Belediyesi tarafından kurulan iftar sofrası olmak üzere ihtiyaç sahibi vatandaşlara sıcak yemek ulaştırılmıştı. Günlük 5 bin kişilik yemek üretim kapasitesine sahip aşevinde ayrıca ekmek üretimi ve paketlemesi de yapılıyor.

“Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gideriyor, sosyal belediyecilik hizmeti sunuyoruz”

Aşevinin faaliyete girmesiyle düzenli olarak çok sayıda vatandaşa sıcak yemek ulaştırdıklarını belirten Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Göreve geldiğimizden bu yana sosyal belediyecilik hizmetlerini arttırarak her vatandaşımıza ulaşmaya çalışıyoruz. Karadeniz Bölgesi’nde önemli yere sahip sosyal tesislerimizde kaliteli hizmeti uygun fiyat politikasıyla hem hemşerilerimize, hem de misafirlerimize sunarken, şehrimizde yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza da ulaşmak için aşevini kurarak hizmete sunduk. Aşevimizde pişen yemeklerimiz ilçe genelinde günlük bine yakın insanımıza ulaşıyor. Evlerinde sıcak yemek hazırlama imkanı olmayan yaşlı ve engelli vatandaşlarımız başta olmak üzere bakıma muhtaç vatandaşlarımız bu tesisten yararlanıyor. Yılın 365 günü hizmet veren tesisimizde hijyenik ortamda gıda mühendislerimizin gözetiminde özenle hazırlanan yemeklerin üretimini yapmaya devam edecek. Tesisimizin Ünye’mize ve hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vanlı Mahsun Değerin yer aldığı milli takım dünya şampiyonu olduÖnceki Haber

Vanlı Mahsun Değerin yer aldığı milli ta...

SUBÜ tarafından 2023 yılında 2,1 milyon Euro destekli 4 AB projesi yürütülüyorSonraki Haber

SUBÜ tarafından 2023 yılında 2,1 milyon...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar