17 Haziran, 2024, Pazartesi
DOLAR32.8331
EURO35.2421
ALTIN2448.9
Yusuf Cinkara Otomotiv

Ünlü şarkıcı Lara konser verdi, izdiham yaşandı: Binlerce vatandaş meydana sığmadı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ünlü şarkıcı Lara konser verdi, izdiham yaşandı: Binlerce vatandaş meydana sığmadı
Abone ol
Kırıkkale'de Düzenlenen Kalefest-2024 Etkinlikleri Kapsamında Memleketinde Konser Veren Lara, Sahnedeki Performansıyla Binlerce Hayranına Muhteşem Bir Gece Yaşattı.

Kırıkkale’de düzenlenen KALEFEST-2024 etkinlikleri kapsamında memleketinde konser veren Lara, sahnedeki performansıyla binlerce hayranına muhteşem bir gece yaşattı. Galatasaray ve Fenerbahçe formalı iki çocuğu sahneye alan ünlü şarkıcı, taraftarlara da "Kavga etmeyin" mesajı gönderdi.

Kırıkkale Valiliği tarafından kurumlar arası koordinasyonla kamu kaynağı kullanılmadan düzenlenen KALEFEST-2024 etkinliklerinin son gününde sahne alan ünlü şarkıcı Lara, muhteşem bir konsere imza attı. Kendi memleketinde konser veren Lara, vatandaşlara muazzam bir gece yaşattı. Yaklaşık 1,5 saat sahnede kalan Lara, seslendirdiği şarkılarla hayranlarını coşturdu. Binlerce izleyici konser sırasında öz çekim yaptı, konseri sosyal medya hesaplarından da canlı yayınladı.

Galatasaray ve Fenerbahçe formalı iki çocuğu sahneye alan Lara, taraftarlara da "Kavga etmeyin" mesajı gönderdi. Şarkı arasında izleyenleriyle sohbet eden Lara, binlerce vatandaşa telefon ışıkları yaktırarak görsel şov yaptırdı. Ünlü şarkıcı, gece boyunca en sevilen şarkılarını sevenleriyle birlikte seslendirdi. Zaman zaman kıyafet değiştiren Lara, Kırıkkalespor formasıyla da hayranlarının karşısına çıktı.

Konser arasında sahneye çıkan Vali Mehmet Makas, Kırıkkale’nin ilk tanıtım günlerini gerçekleştirdiklerini ifade ederek, kamu kaynağı kullanmadan etkinlikleri başarıyla gerçekleştirdiklerini söyledi.

Kırıkkale’nin STK’ları ile iş adamlarının sponsor olduğunu vurgulayan Makas, başarılı bir tanıtım günleri festivaline imza attıklarını belirterek, sponsorlara da teşekkür etti.

Muhteşem bir gecenin yaşandığı konserde, Vali Makas’ın yanı sıra Belediye Başkanı Ahmet Önal, kaymakamlar, ve kurum müdürleri izleyicilerin arasında yer aldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şampiyon Galatasaray İstanbula geldiÖnceki Haber

Şampiyon Galatasaray İstanbula geldi

Milli takımın başarılı file bekçisi Şahin: Erzincandaki en büyük itici gücümüz, taraftarlarımız olacakSonraki Haber

Milli takımın başarılı file bekçisi Şahi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar