160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Üniversitede “15 Temmuz Karma Sergisi” açıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Üniversitede “15 Temmuz Karma Sergisi” açıldı
Abone ol
KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU GELENEKSEL EL SANATLARI BÖLÜMÜ TARAFINDAN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLÎ BİRLİK GÜNÜ KAPSAMINDA “15 TEMMUZ KARMA SERGİSİ” AÇILDI. SERGİDE FOTOĞRAF, HAT, MİNYATÜR, EBRU, RESİM VE MODERN ANLAMDAKİ ÇALIŞMALAR YER ALDI.

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Geleneksel El Sanatları Bölümü tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü çerçevesinde “15 Temmuz Karma Sergisi” açıldı. Sergide fotoğraf, hat, minyatür, ebru, resim ve modern anlamdaki çalışmalar yer aldı.


Rektörlük Konferans Salonu Fuaye Alanı’nda açılan sergiyi 63. Hükümet Kültür ve Turizm Bakanı ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, Kilis Valisi Recep Soytürk, 1. Hudut Alay Komutanı Piyade Albay Halil Sıddık Ayhan, Belediye Başkanı Servet Ramazan, 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Fatih Demirci, il protokolü, Üniversiteden akademik ve idari personeli, öğrenciler ve kalabalık bir misafir topluluğu ziyaret etti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Pazarlar tek yürek olduÖnceki Haber

Pazarlar tek yürek oldu

Refüje çarpan otomobil takla attı: 4 yaralıSonraki Haber

Refüje çarpan otomobil takla attı: 4 yar...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar