13 Ekim 2026, Salı
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Üniversite öğrencisinin taekwondo başarısı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Üniversite öğrencisinin taekwondo başarısı
Abone ol
Kübranur Sarıtaç, Atatürk üniversitesi Taekwondo Takımı Adına önemli Bir Başarıya Imza Attı. Oltu Beşeri Ve Sosyal Bilimler Fakültesi 4. Sınıf öğrencisi Olan Sarıtaç, 57 Kiloda Müsabakalara Katılmaya Hak Kazandı.

Kübranur Sarıtaç, Atatürk Üniversitesi Taekwondo Takımı adına önemli bir başarıya imza attı. Oltu Beşeri ve Sosyal Bilimler Fakültesi 4. sınıf öğrencisi olan Sarıtaç, 57 kiloda müsabakalara katılmaya hak kazandı.

Erzurum’da bulunan Buz Hokeyi Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen seçme müsabakalarında başarılı olan üniversiteli sporcu, 19-22 Nisan tarihlerinde Burdur’da düzenlenecek Üniversitelerarası Taekwondo Şampiyonası’nda Erzurum’u temsil edecek. Oltu Gençlik Spor Kulübü Antrenörü Sıtkı Toksoy gözetiminde çalışmalarını sürdüren Sarıtaç, hazırlık sürecine ilişkin yaptığı açıklamada, "Bu süreçte bize okulun tüm imkânlarını sağlayan Dekanımız Sayın Prof. Dr. Cavit Yeşilyurt hocamıza çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Oltu’da taekwondonun yerleşmiş bir spor kültürü haline geldiğini belirten Sarıtaç, hem üniversite öğrencilerine hem de farklı eğitim kademelerindeki gençlere spora, özellikle taekwondoya yönelmeleri tavsiyesinde bulundu. Öte yandan Oltu Beşeri ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cavit Yeşilyurt da başarılı öğrencisini tebrik ederek, Türkiye Şampiyonası’nda başarı dileklerini iletti. Yeşilyurt, süreci yakından takip edeceğini kaydetti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kop Dağında buzlanma: Ağır tonajlı araçların geçişine izin verilmiyor Önceki Haber

Kop Dağında buzlanma: Ağır tonajlı araçl...

Definecilerin hedefi olan Derbent sit alanı ilan edildi Sonraki Haber

Definecilerin hedefi olan Derbent sit al...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar