160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

"Umutlar Emniyet'le Yeşersin" Projesi Kapsamında Kursiyerlerden Sergi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
"Umutlar Emniyet'le Yeşersin" Projesi Kapsamında Kursiyerlerden Sergi
Abone ol
Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen "Umutlar Emniyet'le Yeşersin" projesi çerçevesinde açılan Dikiş Kursu öğrencileri, Park 328 AVM'de el emeği ürünlerini sergiledi.

Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen "Umutlar Emniyet'le Yeşersin" projesi çerçevesinde açılan Dikiş Kursu öğrencileri, Park 328 AVM'de el emeği ürünlerini sergiledi.

Gençlerin Meslek Edinmesine Destek

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Kurumlar Arası İşbirliği ve Koordinasyon Protokolü doğrultusunda hayata geçirilen ÇOGEP Projesi (Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı), gençlerin meslek sahibi olmalarını hedefliyor.

Bu kapsamda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde açılan "Düz Dikiş Makineci Kursu", katılımcılara mesleki beceriler kazandırmayı amaçlıyor.

El Emeği Göz Nuru Ürünler Sergilendi

Park 328 AVM'de gerçekleştirilen sergide, kursiyerlerin hazırladığı birbirinden güzel el işi ürünler vatandaşların beğenisine sunuldu.

Sergiye, Osmaniye İl Emniyet Müdürü Mehmet Sarıbuva'nın eşi Dilek Sarıbuva'nın yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

"Umutlar Emniyet'le Yeşersin" projesiyle gençlerin iş gücü piyasasına katılımları desteklerken, düzenlenen sergiyle kursiyerlerin emekleri de taçlandırıldı.

Örgü İpliği
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MEAHta Psikiyatri Kliniğine 8inci uzmanÖnceki Haber

MEAHta Psikiyatri Kliniğine 8inci uzman

Vanda sinsi ölüm uyarısı: Karbonmonoksit zehirlenmesine dikkatSonraki Haber

Vanda sinsi ölüm uyarısı: Karbonmonoksit...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar