160x600
09 Temmuz, 2025, Çarşamba
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Ümraniyede çakmakla oynayan çocuk yangın çıkardı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ümraniyede çakmakla oynayan çocuk yangın çıkardı
Abone ol
ümraniye’de Küçük Bir çocuğun çakmakla Oynadığı Sırada çıkan Yangında Bir Gecekondu Yanarak Kullanılamaz Hale Geldi. Evde Mahsur Kalan Anneanne Ve Torunu Vatandaşların Yardımıyla Dışarı çıkarıldı.

Ümraniye’de bir çocuğun çakmakla oynadığı sırada çıkan yangında bir gecekondu kullanılamaz hale geldi. Evde bulunan anneanne ve torunu vatandaşların yardımıyla dışarı çıkarıldı.

Yangın, Ümraniye Dumlupınar Mahallesi Serap Sokak üzerinde bulunan bir gecekonduda meydana geldi. İddiaya göre, küçük bir çocuk çakmakla oynadığı sırada yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler, gecekonduyu sardı. Yangını fark eden çevredeki vatandaşlar durumu itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Evde bulunan anneanne ve torunu vatandaşların yardımıyla dışarı çıkarıldı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kontrol altına aldı. Yangında dumandan etkilenen anneanne ve torunu ambulansta ayakta tedavi edildi. Gecekondu yanarak kullanılamaz hale geldi.

"Arkadaşlar balyozla kapıyı kırıp dışarı çıkartmışlar"

Mahalle sakini Emirhan Özgür, "İçerde bir kadın ile ufak bir çocuk kalmıştı. Onları dışarı çıkartmışlar, ambulansta hava verildi. Daha sonra itfaiye ve ambulans geldi. Yangın söndürüldü. Bildiğimiz kadarıyla küçük çocuk yatağı yakmış. Arkadaşlar balyozla kapıyı kırıp dışarı çıkartmışlar" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Galatasaray, Taylan Antalyalıya veda ettiÖnceki Haber

Galatasaray, Taylan Antalyalıya veda ett...

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar TutuklandıSonraki Haber

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar