160x600
02 Temmuz, 2025, Çarşamba
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Ulusal İş Sağlığı ve Güvenliği Konseyi toplanıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ulusal İş Sağlığı ve Güvenliği Konseyi toplanıyor
Abone ol
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Imzasıyla Resmi Gazete’de Yayımlanan Genelge Ile 2026-2030 Dönemi Ulusal Iş Sağlığı Ve Güvenliği Konseyi Toplanıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan genelge ile 2026-2030 dönemi Ulusal İş Sağlığı ve Güvenliği Konseyi toplanıyor.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Ulusal İş Sağlığı ve Güvenliği Konseyi’nin toplanacağını duyurdu. Bakan Işıkhan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan genelge ile 2026-2030 dönemi Ulusal İş Sağlığı ve Güvenliği Politika Belgesi hazırlık çalışmaları kapsamında önemli bir adımı attık" ifadelerini kullandı.

Açıklamada, bakanlık koordinasyonunda başta ilgili bakanlıklar, işçi, işveren ve kamu görevlileri sendikaları olmak üzere TOBB, TESK ve TZOB ile ihtiyaç duyulan alanlarda politika ve programların sosyal diyalog zemininde hayata geçirileceği belirtildi.

Işıkhan, "Temel hedefimiz iş kazaları ve meslek hastalıklarının önlenmesi ile çalışanların sağlık ve iyilik hallerinin korunmasına yönelik önleyici ve sürdürülebilir bir ulusal politika oluşturmak" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çubukta personel servisi ile canlı hayvan yüklü kamyonet çarpıştı: 3 yaralıÖnceki Haber

Çubukta personel servisi ile canlı hayva...

28. Başkanlar kurulu toplantısı Nevşehirde gerçekleştiSonraki Haber

28. Başkanlar kurulu toplantısı Nevşehir...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar