160x600
08 Temmuz, 2025, Salı
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Uludağ beyaz gelinliği giydi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Uludağ beyaz gelinliği giydi
Abone ol
KAR YAĞMASIYLA OTELCİLERİN YÜZÜ GÜLMEYE BAŞLARKEN, REZERVASYON İÇİN ARAYANLARIN ÇOĞALDIĞI ÖĞRENİLDİ. PİSTLERİN İSE HAFTA SONUNA KADAR AÇILACAĞI BELİRTİLDİ.

Türkiye’nin en önemli kış turizm merkezlerinden biri olan Bursa Uludağ’da beklenen kar yağışı dün gece itibarıyla başladı. Uludağ, yağan karla birlikte kısa sürede beyaz gelinliğini giydi.


Türkiye’nin en önemli kış turizm merkezlerinden biri olan Uludağ’da dün gece başlayan kar yağışı gün itibarıyla şiddetini artırarak devam etti. Meteorolojinin internet sitesinde yer alan bilgilere göre, hava sıcaklığının sıfırın altında 6 derece olarak ölçüldüğü Oteller Bölgesi’nde kar kalınlığı yer yer 10 santimetreye ulaştı. Kar yağmasıyla otelcilerin yüzü gülmeye başlarken, rezervasyon için arayanların çoğaldığı öğrenildi. Pistlerin ise hafta sonuna kadar açılacağı belirtildi.


İzmir’den Uludağ’a tatile gelen Ali Demir, "Her yıl olduğu gibi bu yıl da Uludağ’a tatil için geldik. Son geçtiğimiz 30 yıldır kar bu kadar geç yağmamıştı. Bu sene de ocak ortasında yağdı. Bugünden itibaren sezon açılmıştır. Yarın bütün pistlerin açık olacağını ümit ediyoruz" dedi.


Günler öncesinden hazır olduklarını fakat karın eksik olduğunu belirten Ağaoğlu Otel Genel Müdürü Murat Pınarcı, "Dün itibarıyla başlayan kar yağışı bugün de devam ediyor. Bu şekilde devam ederse hafta sonuna pistleri açmış oluruz. Karla birlikte rezervasyon için telefonlarımız susmuyor. Bu da bizim için çok güzel bir şey. Çok sevinçliyiz. Zaten otelimiz açıktı. Şu anda da hizmetimize devam ediyoruz" diye konuştu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Trafik kazasında ölen müzisyen Hakan Yelbiz’in cenazesi Mersin’de defnedildiÖnceki Haber

Trafik kazasında ölen müzisyen Hakan Yel...

Ataköy-Bahariye metro inşaatının 3 yıl gecikmesine tepkiSonraki Haber

Ataköy-Bahariye metro inşaatının 3 yıl g...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar