160x600
24 November, 2025, Monday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Ulaştır; "Zafer Partisi Mücadelesine Kararlılıkla Devam Edecek"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ulaştır; "Zafer Partisi Mücadelesine Kararlılıkla Devam Edecek"
Abone ol
Zafer Partisi Osmaniye İl Başkanı Arınç Ulaştır, Genel Başkan Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın tahliyesi sonrası yaptığı açıklamada, kararın adaletin tecellisi olduğunu ancak yaşanan sürecin Türk milleti için unutulmaz bir utanç olarak kalacağını ifade etti.

Zafer Partisi Osmaniye İl Başkanı Arınç Ulaştır, Genel Başkan Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın tahliyesine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Ulaştır, Özdağ'ın haksız yere beş ay boyunca tutuklu kaldığını belirterek, bu sürecin Türk adaletine kara bir leke olarak geçtiğini vurguladı.

Ulaştır, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Bugün, Türk milletinin yürekten bağlı olduğu değerleri savunmaktan asla vazgeçmeyen, vatansever duruşuyla milyonların umudu haline gelen Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın haksız tutukluluğuna son verilmiştir.

Bu karar, adaletin tecelli ettiğinin bir göstergesi olsa da, Ümit Özdağ’a reva görülen çile, Türk milleti için asla unutulmayacak bir utanç sayfasıdır.”

Özdağ’ın sadece Türk milletinin haklarını savunduğu ve bölücü terör örgütlerine karşı mücadele verdiği için hedef alındığını ifade eden Ulaştır, onun tutukluluğunun hukuki değil, tamamen siyasi bir karar olduğunu iddia etti.

“Ümit Özdağ, Türklüğün onuru, Atatürk’ün izinde dimdik duran bir fikir ve aksiyon adamıdır.

Beş ay boyunca haksız yere tutuklu kalan Özdağ, bu süreçte Türk adaletinin kara lekesi haline gelen uygulamalara maruz bırakılmıştır.

Ancak o, zindanlarda bile Türk milliyetçiliğinin meşalesini söndürmemiş, dik duruşundan taviz vermemiştir,” dedi.

Ulaştır, açıklamasının devamında, Türk milletinin ve milliyetçi camianın bu süreci unutmayacağını vurgulayarak şunları söyledi:

“Atatürk’ün bize miras bıraktığı bu vatan, işbirlikçi zihniyetlere teslim edilemez.

Türk milleti, Ümit Özdağ gibi yiğit evlatları sayesinde uyanışını sürdürecek, bölücü ve ihanet odaklarının karşısında dimdik duracaktır.

Bugün verilen tahliye kararı, hukukun üstünlüğünün bir gereğidir, ancak asıl hesap, Türk milletinin vicdanında sorulacaktır.”

Zafer Partisi’nin, bundan sonraki süreçte de Atatürk ilke ve inkılaplarının yılmaz savunucusu olacağını belirten Ulaştır, tüm destekçilere teşekkür etti:

“Ümit Özdağ’ın çektiği çileyi asla unutmayacağız. Bu süreçte ona destek olan tüm vatanseverlere, hukuk mücadelesini yürüten avukatlarımıza ve Türk milletine şükranlarımızı sunuyoruz. Adalet için, Türklük için, Zafer için mücadelemiz sürecektir.”

Örgü İpliği
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Eski eşini öldürmüş, oğlunu yaralamıştı: Kan donduran detaylar ortaya çıktı Önceki Haber

Eski eşini öldürmüş, oğlunu yaralamıştı:...

Kütahyada tır devrildi, sürücüsü hayatını kaybetti Sonraki Haber

Kütahyada tır devrildi, sürücüsü hayatın...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar