Osmaniye
DOLAR19.022
EURO20.3924
ALTIN1208.9
Asu Kaya Gedik

Ukrayna: “Rusya ile esir takasıyla 116 Ukraynalı asker serbest”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ukrayna: “Rusya ile esir takasıyla 116 Ukraynalı asker serbest”
Abone ol
UKRAYNA DEVLET BAŞKANLIĞI OFİSİ BAŞKANI ANDRİY YERMAK, RUSYA İLE YAPILAN ESİR TAKASIYLA 116 UKRAYNALI ASKERİN SERBEST BIRAKILDIĞINI DUYURDU.

Ukrayna Devlet Başkanlığı Ofisi Başkanı Andriy Yermak, Rusya ile yapılan esir takasıyla 116 Ukraynalı askerin serbest bırakıldığını duyurdu.

Rusya ile Ukrayna arasında yeni bir esir takası gerçekleştirildi.

Ukrayna Devlet Başkanlığı Ofisi Başkanı Andriy Yermak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Rusya’nın elinde bulunan 116 Ukraynalı askerin serbest bırakıldığını açıkladı.



Yermak ayrıca iki yabancı gönüllü olan Christopher Matthew Perry ve Andrew Tobias Matthew ile Ukrayna kuvvetlerine katılmak için gönüllü olan Ukraynalı Evgen Kulyk’in de cansız bedenlerinin esir takası kapsamında alındığını aktardı.

 

Rusya: "63 Rus askeri serbest"

 

 

Rusya Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada ise esir değişimiyle 63 Rus askerinin serbest bırakıldığı duyuruldu.

Açıklamada, serbest bırakılanların "hassas" kategorideki kişilerden oluştuğu belirtilerek takasın Birleşik Arap Emirlikleri’nin arabuluculuğu ile mümkün olduğu ifade edildi.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Orduda iş yeri yangını paniğe neden olduÖnceki Haber

Orduda iş yeri yangını paniğe neden oldu

İstanbulda metro arızası nedeniyle vatandaşlar mağdur olduSonraki Haber

İstanbulda metro arızası nedeniyle vatan...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar