160x600
25 November, 2025, Tuesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Üç boyutlu sanatın ışıltısı Efelerde sergilendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Üç boyutlu sanatın ışıltısı Efelerde sergilendi
Abone ol
Efeler Halk Eğitimi Merkezi'nin Kağıt Rölyef Kursiyerleri, El Emeğiyle Hazırladıkları üç Boyutlu Eserleri, Düzenledikleri Sergiyle Sanatseverlerin Beğenisine Sundular.

Efeler Halk Eğitimi Merkezi’nin Kağıt Rölyef kursiyerleri, el emeğiyle hazırladıkları üç boyutlu eserleri, düzenledikleri sergiyle sanatseverlerin beğenisine sundular.

Efeler Halk Eğitimi Merkezi tarafından açılan kurslara katılan vatandaşlar kendilerini geliştirmeye devam ediyor. Bu çerçevede eğitmen Nesibe Özden tarafından açılan Kağıt Rölyef (3 boyutlu resim sanatı) kursuna giden kursiyerler, yaptıkları el emeği ürünlerini açtıkları sergi ile taçlandırdı. Milli Aydın Bankası Kültür Merkezi’nde düzenlenen açılış töreninin ardından açılan sergiye sanatseverlerin ilgisi yoğun olurken, üç boyutlu resimler büyük beğeni topladı.

Kendi ürünlerinin yanı sıra Ekim ayından bu yana 15 kursiyeri ile birlikte eğitimlerin ardından yaptıkları eserleri görücüye çıkardıklarını ifade eden Efeler Halk Eğitimi Merkezi eğitmenlerinden Nesibe Özden, "Ekim ayından bu yana 15 kursiyerimiz ile birlikte yaptığımız çalışmaları bugün açtığımız sergi ile taçlandırdık. Bugün üç boyutlu resim sanatı olan Kağıt Rölyef kursumuzda hazırladığımız 67 eserimiz sergileniyor. Aslında daha fazla ürünümüz var ama ancak sığdırabildik. Açılışımıza katılan ve bizleri yalnız bırakmayan tüm davetlilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çimento yüklü kamyon devrildi: 1 yaralı Önceki Haber

Çimento yüklü kamyon devrildi: 1 yaralı

Bu sokağa giren herkes spor yapıyor Sonraki Haber

Bu sokağa giren herkes spor yapıyor

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar