29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3726
EURO34.9703
ALTIN2325.6

U17de Play Offu garantileyen genç horozlar, Altaya konuk oluyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
U17de Play Offu garantileyen genç horozlar, Altaya konuk oluyor
Abone ol
TFF ELİT U17 LİGİ 2. GRUP 18. HAFTASINDA DEPLASMANDA ALTAY İLE KARŞILAŞACAK OLAN DENİZLİSPOR, BU MAÇIN HAZIRLIKLARINI TEKNİK SORUMLU MUSTAFA ALİ GÖZLÜKAYA NEZARETİNDE SÜRDÜRÜYOR.

TFF Elit U17 Ligi 2. Grup 18. haftasında deplasmanda Altay ile karşılaşacak olan Denizlispor, bu maçın hazırlıklarını Teknik Sorumlu Mustafa Ali Gözlükaya nezaretinde sürdürüyor.


Doğan Demircioğlu Stadı’nda yapılan antrenmanlara futbolcu velileri de büyük ilgi gösterirken, genç horozlarda hedef, ligin son maçını kazanarak play-off maçlarına moralli girmek oldu. Ligin son haftasına girilirken 17 karşılaşma sonunda toplamış olduğu 31 puan ile play-off’lara katılmayı hak eden yeşil-siyahlılarda moral üst seviyede yer aldı. Altay-Denizlispor maçı yarın saat 13.30’da Gaziemir İlçe Stadı’nda oynanacak. Karşılaşmayı Mehmet Musab, Ahmet Kuzular, Görkem Yeşilçınar ve Aykut Göçer hakem dörtlüsü yönetecek.



“Denizli’yi en iyi şekilde temsil edip döneceğiz”


Altay maçını değerlendiren Teknik Sorumlu Mustafa Ali Gözlükaya, takıma ve futbolcularına güvendiğini belirterek, “Ligimizi artık bu maçla birlikte bitiriyoruz. Normal süreyi bitirmiş oluyoruz. Cumartesi günü İzmir’de Altay ile ligin son maçı var. İki takımda play-off’u garantiledi. Altay alt yapı anlamında iyi bir takım. Biz de çocuklarımızı hazırlıyoruz. İnşallah Cumartesi günü yine en iyi şekilde oyunumuzu oynayıp dönmek istiyoruz. Bu maçtan sonra tamamen play-off maçlarına odaklanacağız. Play-off’daki rakibimiz büyük oranda Sarıyer’in olma ihtimali çok yüksek. Kendi grubumuzda iki defa oynayıp kaybettiğimiz bir takım. İnşallah bu maça en iyi şekilde hazırlanarak Denizli’yi en iyi şekilde temsil edip döneceğiz” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kırklartepe Barajıyla 57 bin 700 dekar zirai arazi suya kavuşacakÖnceki Haber

Kırklartepe Barajıyla 57 bin 700 dekar z...

Kuzey Kore insansız su altı nükleer saldırı aracını test ettiSonraki Haber

Kuzey Kore insansız su altı nükleer sald...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar