160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Tuzla Belediye Başkanı Yazıcı: “Kurban Bayramında yeryüzü bir iyilik sofrasıdır”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tuzla Belediye Başkanı Yazıcı: “Kurban Bayramında yeryüzü bir iyilik sofrasıdır”
Abone ol
TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR. ŞADİ YAZICI, YAYINLADIĞI KURBAN BAYRAMI MESAJINDA, “KURBAN BAYRAMI’NDA YERYÜZÜ BİR İYİLİK SOFRASIDIR. BU İYİLİK SOFRASININ BİR FERDİ OLAN, BİR MİSAFİRİ OLAN BÜTÜN MÜSLÜMANLARIN, BÜTÜN İNSANLARIN BAYRAMINI TEBRİK EDİYORUM. HACILARIMIZIN İBADETLERİ MAKBUL, KURBAN BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN” DEDİ.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, yayınladığı Kurban Bayramı mesajında, “Kurban Bayramı’nda yeryüzü bir iyilik sofrasıdır. Bu iyilik sofrasının bir ferdi olan, bir misafiri olan bütün Müslümanların, bütün insanların bayramını tebrik ediyorum. Hacılarımızın ibadetleri makbul, Kurban Bayramımız mübarek olsun” dedi.


Kurban Bayramı’nın kurtuluşun, kucaklaşmanın, dayanışmanın, yardımlaşmanın, kardeşliğin bayramı olduğunu ifade eden Başkan Yazıcı şu ifadelere yer verdi.


“Sevgili Tuzlalılar, aziz İstanbullular, kıymetli hemşehrilerim, bir Kurban Bayramı’na daha eriştik. Şükürler olsun. Bugünlerde yeryüzü, Hz. İbrahim’in imanına şahit oldu. Hz. İsmail’in sadakatini gördü. Bugünlerde yeryüzü, insanlığın masuniyetinin ilahi olarak teyit edilmesine sahne oldu. Kurban Bayramı aynı zamanda hac mevsimidir. Hz. Adem ve Havva’nın buluştuğu Arafat, Hz. Hacer’in, fiili duayla su aradığı Safa ve Merve Tepeleri ve yeryüzünün ilk mabedi Kabe bir mahşer yeridir.


Bugün: Eller semada, İslam alemi, insanlığın iyiliği için topyekûn duadadır. Kurban Bayramı; kurtuluşun, kucaklaşmanın, dayanışmanın, yardımlaşmanın, kardeşliğin bayramıdır. Kurban Bayramı’nda yeryüzü bir iyilik sofrasıdır. Bu iyilik sofrasının bir ferdi olan, bir misafiri olan bütün Müslümanların, bütün insanların bayramını tebrik ediyorum. Hacılarımızın ibadetleri makbul, Kurban Bayramımız mübarek olsun” ifadelerini kullandı.


Başkan Yazıcı, daha sonra geleneksel hale gelen, Tuzla Belediyesi personelleri ile belediye hizmet binasında tek tek bayramlaştı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Domuza çarpan motosiklet sürücüsü ölümden döndüÖnceki Haber

Domuza çarpan motosiklet sürücüsü ölümde...

Antalya’da akrep sokan 8 aylık bebek hızlı müdahaleyle sağlığına kavuştuSonraki Haber

Antalya’da akrep sokan 8 aylık bebek hız...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar