19 Mayıs, 2024, Pazar
DOLAR32.2053
EURO35.1156
ALTIN2500.6

Tüvit Kıyafetlerde Şık Olma Yolları

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tüvit Kıyafetlerde Şık Olma Yolları
Abone ol
Geçmişten günümüze en çok tercih edilen kumaş türü olan tüvit. Kumaş dokusu ve kalın bir yapıya sahip olması nedeniyle kış ve bahar aylarında daha çok tercih edilmektedir. Yeni çıkan moda trendlerini takip edip kendi vücut tipinize uygun olanı seçerek şık olabilirsiniz.

Geçmişten günümüze en çok tercih edilen kumaş türü olan tüvit. Kumaş dokusu ve kalın bir yapıya sahip olması nedeniyle kış ve bahar aylarında daha çok tercih edilmektedir. Yeni çıkan moda trendlerini takip edip kendi vücut tipinize uygun olanı seçerek şık olabilirsiniz.

Tüvit Kıyafetlerle Şık Olma Yolları

Etekten cekete, pantolondan şapkaya birçok tekstil ürününde kullanılan tüvit kumaş ile tesettür giyim şıklığı yakalayabilirsiniz. Sonbahar ve kış sezonunda popülerliği artan kumaş ile tesettür giyim takımlar oluşturabilirsiniz.

Çok farklı ceket modelleri mevcuttur her yaşa her zevke ayrı ayrı hitap edebilecek kadar önden düğmeli kuşaklı asimetrik kesim günlük giyim için olandan gece şık bir davete gitmek için olan asil modellere kadar geniş bir yelpazeye sahiptir Tüvit etek ve ceket ya da tüvit ceket pantolon tarzında ikili kombinler sayesinde yarın ne giyeceğim derdine son. Farklı ceket ve alt giyim ürünlerinizi çapraz kombinleyebilirsiniz.

Tüvit siyah klasik bir takım elbise ile kullandığınız aksesuarlarınız şık görünmenize yardımcı olabilir siyah ceket üzerindeki varak tarzı düğmeler ile çantanızdaki bir objeyi ya da bilekliğinizdeki bir objeyi kombinleyebilirsiniz. Gece resmi bir davete giderken giyeceğiniz paletli ve pul işlemeli siyah bir elbisenin üzerine giyilen klasik kesim bir tüvit ceket ile Tesettür elbise ceket bütünlüğü oluşturabilirsiniz.

Tüvit Takım Kombinleme Yolları

Tüvit takım normal giyim tercih edenlerin ve tesettür takım tercih edenlerin kış ayalarında yoğun rağbet gösterdikleri dış giyim ürünüdür. Şık duruşa sahip olan klasik kesim tek renk tüvit ceketi farklı kombinlerle hem gece hem de gündüz farklı farklı konseptlerde kullanabilirsiniz .

Gece gidilen bir davette siyah ceket altına giyilen kalem siyah bir etek ve şık bir çanta ile gecenin göz kamaştıran kişisi olabilirsiniz. Tesettür tek parça tesettür elbise üzerine giyilen varak düğmelere sahip bir siyah ceket sizi hem zayıf hem de zarif gösterecektir.

Hem etek hem de pantolonlarla rahat kombinlenmesi açısından tesettür giyim için büyük kolaylık sağlamaktadır. Bir iş kadını için her gün yeni kombin hazırlamak zor olmaktadır bunun için düz siyah pantolon üzerine farklı renklerde alınan tüvit ceketler değiştirilerek tercih etmelisiniz.

Gündüz dışarı çıkmak için daha sportif bir ceket altına tek renkten oluşan İspanyol paça pantolon ve spor ayakkabınız ile kombinleyebilirsiniz. Son yıllarda z kuşağı arasında popülaritesi artan bir model olan Jile boydan elbiselerdir. Hem rahat hem de sportif görüntüsü için bile tercih edebilirsiniz.

Tüvit Kumaş Nasıldır?

Ham maddesi genellikle yündür. İlk ortaya çıktığında dokunarak üretilen daha sonraları makineli seri üretime geçilen kış aylarında oldukça sıcak tutan kaba bir kumaş türüdür. Farklı renk ve iplerle dokunarak dikey çizgiler ve desenler elde edilebilir. yapısı nedeniyle iç giyim sektöründe pek kullanılmaz ancak dış giyimde her yıl kış kreasyonlarında karşımıza çıkmaktadır.

Tüvit Kumaş Özellikleri

Bu değerli ve popüler kumaş türü dokuma tekniği ve kullanılan desene göre farklı adlandırılmaktadır. Yünden yapılmış olan bu kumaş türü kış aylarında oldukça sıcak tutmaktadır. İlk başta el tezgahlarda dokunurken günümüzde makineli seri üretime geçilmiştir. Ürün ana maddesi nedeniyle temizlenirken dikkatli olunması gerekmektedir. Bu yüzden kuru temizleme tercih etmelisiniz

Tüvit Takım Nasıl Giyilir?

Hem normal giyim hem de tesettür giyim tercih eden hanımlar için kış modası dış giyim ürünlerindendir.

Tüvit tarz seçilen dar kesim siyah belden oturtmalı ve dize kadar uzanan bir ceket içine hakim yaka beyaz gömlek ve dar paça siyah pantolon ve şık bir çanta ile davet şıklığı yakalayabilirsiniz. Klasik kesim bel hizasında biten tüvit ceket altına giyilen kalem etek ve uygun bluz ile tesettür giyim alanında şıklık yakalayabilirsiniz.

Modern ve şık gözükmek benim için önemli diyorsanız tüvit bir blazer ceket altına kalem siyah etek ve en altta şık bir topuklu çizme ile mükemmel bir kombin oluşturabilirsiniz. Tüvit tesettür takım içine giyilen ipek ve saten gömlekler şık bir görüntü verdiği için çok tercih edilmektedir. Günlük şıklık için renkli tüvit ceket ve spor pantolon ve spor ayakkabı tercih edebilirsiniz.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bağımlılıkla mücadele illüzyon gösterisi ile anlatıldıÖnceki Haber

Bağımlılıkla mücadele illüzyon gösterisi...

Aydında uyuşturucu ile mücadele devam ediyorSonraki Haber

Aydında uyuşturucu ile mücadele devam ed...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar