160x600
01 Temmuz, 2025, Salı
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Tuşba Belediyesinden depremzedeler için hatim ve dua programı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tuşba Belediyesinden depremzedeler için hatim ve dua programı
Abone ol
VAN’IN TUŞBA BELEDİYESİ, BERAT KANDİL’İNDE MERKEZ ÜSTÜ KAHRAMANMARAŞ OLAN DEPREMLERDE HAYATINI KAYBEDENLER İÇİN HATİM VE DUA PROGRAMI DÜZENLEDİ.

Van’ın Tuşba Belediyesi, Berat Kandil’inde merkez üstü Kahramanmaraş olan depremlerde hayatını kaybedenler için hatim ve dua programı düzenledi.


Tuşba Toplum Yaşam Merkezi’nde kadınlara yönelik düzenlenen ve Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan kandil özel programında, asrın felaketinde hayatını kaybedenler için okunan yüzlerce hatim bağışlandı. Tuşba Belediyesi tarafından açılan kursların hocaları, kadınlara İslam dünyası için büyük önem arz eden üç ayların içerisinde mübarek gecelerden biri olan Berat Kandili’nin hikmetlerini anlattı. Kandil programı içinde depremzede kadınların da olduğu onlarca kadın, ellerini duaya açtığı programda günün anlam ve öneminin anlatıldığı sinevizyon gösterisi yapıldı. Berat kandili ile ilgili hadisi şerifler anlatılarak Peygamber Efendimiz (SAV) anıldı ve Peygamber Efendimize salavatlar getirildi.


Belediye Başkanı Salih Akman’ın talimatları ile düzenlenen Berat Kandili programının sonunda katılımcılara kandil simidi ikramında bulunuldu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Annesinin cenazesini enkazdan elleriyle çıkardı, şimdi üretime devam ediyorÖnceki Haber

Annesinin cenazesini enkazdan elleriyle...

Esenyurtlu kadınlar 8 Mart için depremzede kadınlara anlamlı hediyeler hazırladıSonraki Haber

Esenyurtlu kadınlar 8 Mart için depremze...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar