19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5883
EURO34.8256
ALTIN2507.4

TÜRKKEP 2023 Yılı Bölgesel Bayi Toplantılarını Gerçekleştirdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TÜRKKEP 2023 Yılı Bölgesel Bayi Toplantılarını Gerçekleştirdi
Abone ol
Türkiye’de e-dönüşümün lider kuruluşu olan TÜRKKEP, 2023 Yılı Bölgesel Bayi Toplantılarını gerçekleştirdi. İstanbul, Denizli ve Ankara’da düzenlenen toplantılara çevredeki 30’dan fazla ilde hizmet veren 80’e yakın başvuru merkezi katıldı.

Kaliteli ve etkin hizmet anlayışı, inovasyon odaklı çalışan Ar-Ge merkezi ve geniş bayi ağı ile Türkiye’de e-dönüşüm pazarının lider kuruluşu olan TÜRKKEP, 2023 Yılı Bölgesel Bayi Toplantılarını gerçekleştirdi.

10 Mart 2023 tarihinde İstanbul, 14 Mart 2023’te Denizli ve 21 Mart 2023 tarihinde Ankara’da düzenlenen toplantılara, çevredeki 30’dan fazla ilde hizmet veren 80’e yakın başvuru merkezi katıldı.

TÜRKKEP Genel Müdürü Olcay Yıldız’ın sunumuyla başlayan toplantılar; satış, çağrı merkezi, pazarlama ve yazılım departmanlarının yöneticileri tarafından yapılan sunumlarla devam etti.

TÜRKKEP Genel Müdürü Olcay Yıldız sunumunda; 2022’de başarılan hedeflerden ve 2023 yılı fırsatlarından bahsederken, TÜRKKEP’in iş ortaklıkları ve bayi kanalı tarafında genişleyen mevcut ekosistemi ve kamuda yaşanan gelişmeler hakkında detaylı bilgiler verdi. 

SON 4 YILDA YÜZDE 388 BÜYÜME

2022 yılında kamu kurumları ve meslek odalarının yanı sıra e-ticaret, teknoloji ve pazaryeri gibi sektörlerin lider markalarıyla gerçekleştirilen iş ortaklıklarıyla, TÜRKKEP’in pazar lideri konumunun daha da güçlendiği vurgusu yapılan toplantılarda; 2023 yılında ortaya çıkan yeni fırsatlar ve hedefler ele alındı.

Toplantıda; son 4 yılda yüzde 388 büyüme gerçekleştiren TÜRKKEP’in, 2023 yılıyla birlikte son 5 yıllık toplam büyüme hedefinin yüzde 800 olduğu vurgulandı.  

NASIL TÜRKKEP BAYİSİ OLABİLİRİM?

TÜRKKEP, son 4 yılda yüzde 388 büyürken, Türkiye genelindeki 150’den fazla TÜRKKEP Başvuru Merkezi de aynı oranda büyüme kaydetti. Pazar lideri konumundaki TÜRKKEP’in yetkili başvuru merkezi olmak; bayilerin marka değerinin ve prestijinin artmasına da imkân sağlıyor.

TÜRKKEP önümüzdeki süreçte İstanbul, Antalya, İzmir, Konya, Kayseri, Balıkesir, Ankara, Erzurum, Bursa ve Sivas illeri başta olmak üzere bayi ağını daha da genişletmeyi hedefliyor.

TÜRKKEP Başvuru Merkezi olmak için başvuru yapmak ise oldukça kolay. TÜRKKEP tarafından geliştirilen ürün ve hizmetleri bulundukları bölgede tanıtmak ve TÜRKKEP’li olma ayrıcalığıyla markasını büyüterek gelirini artırmak isteyenler, https://turkkep.com.tr/bayi-basvuru-formu/ adresinde yer alan formu doldurarak ön başvurularını hızlı bir şekilde yapabiliyor.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çin'den ABD ve Tayvan'a uyarı: Tsai ve McCarthy görüşmesine karşı koymak için gerekli tüm tedbirleri alacağızÖnceki Haber

Çin'den ABD ve Tayvan'a uyarı: Tsai ve M...

Zonguldakın yüksek kesimlerinde kar yağışı başladıSonraki Haber

Zonguldakın yüksek kesimlerinde kar yağı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar