160x600
25 November, 2025, Tuesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Türkiye Diyanet Vakfından “Sivil Toplum Okulu” projesi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Türkiye Diyanet Vakfından “Sivil Toplum Okulu” projesi
Abone ol
Türkiye Diyanet Vakfı (tdv) Lisans, Lisansüstü öğrenciler Ve Yeni Mezunlar Için Sivil Toplum Okulu Projesi Başlattı.

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) lisans, lisansüstü öğrenciler ve yeni mezunlar için Sivil Toplum Okulu projesi başlattı.

Türkiye Diyanet Vakfı’nın Sivil Toplum Okulu projesi çerçevesinde eğitim alacak öğrencilerin sivil toplum kuruluşu çalışmalarında uzmanlaşması için bir dizi eğitim programı ve mesleki deneyim imkanı sunulacak.

Sivil Toplum Okulu; Kişisel Gelişim Eğitim Programı, Mesleki ve Teknik Eğitim Programı, Bölge Uzmanlığı Eğitim Programı ve Mesleki Deneyim Eğitim Programı başlıkları altında 4 ana eğitim programından oluşacak. Mesleki deneyim sağlamak amacıyla başlatılacak projede eğitim alan öğrenciler, TDV bünyesinde yürütülen çalışmalara da dahil edilebilecek.

12 ay sürecek eğitim programı Ankara’da Türkiye Diyanet Vakfı Genel Merkezinde gerçekleştirilecek. Hafta içi ve yarı zamanlı olacak şekilde uygulanacak projeye başvurular 29 Ocak 2024 tarihinde son bulacak.

TDV’nin Sivil Toplum Okulu projesine başvurmak isteyen öğrenci ve yeni mezunlar “tdv.org/tr-TR/stkokulu-basvuru” web adresinden başvurularını gerçekleştirebilecek.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gölbaşı Belediyesi Başkanı Şimşek, öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu Önceki Haber

Gölbaşı Belediyesi Başkanı Şimşek, öğren...

Vanda 312 bin öğrenci ve 19 bin öğretmen için yarıyıl tatili başladı Sonraki Haber

Vanda 312 bin öğrenci ve 19 bin öğretmen...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar