160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Türkiye-Bulgaristan gümrükler yetkilileri sorunların çözümü için toplandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Türkiye-Bulgaristan gümrükler yetkilileri sorunların çözümü için toplandı
Abone ol
Türkiye Bulgaristan Sınır Sorunları Görüşüldü

Türkiye-Bulgaristan arasında üst düzey gümrük yetkilileri özellikle son günlerde yaşanan sorunların çözümü için toplandı.

Kapıkule Sınır Kapısında düzenlenen Türkiye-Bulgaristan üst düzey gümrük yetkililer arasında yapılan toplantının ana maddeleri arasında sınır kapılarında yaşanan sıkıntılar ve çözüm önerileri, Frigorik araçların bekleme sürelerinin azaltılması, sınır birimleri arasında eşgüdüm ve ortak çalışmalar, ticari eşya ve uyuşturucu madde kaçakçılığıyla mücadele ile kolluk kuvvetleri arasında işbirliği ve bilgi paylaşımı konuları oldu.

Toplantıya Edirne Valisi Yunus Sezer, Ticaret Bakan Yardımcısı Sezai Uçarmak, Dışişleri Bak. Edirne Temsilcisi Büyükelçi Murat Ahmet Yörük, Sofya Büyükelçisi Aylin Sekizkök, Gümrükler Genel Müdürü Mustafa Gümüş ve ilgili birim yetkilileri katılırken, Bulgaristan adına Gümrükler Ajansı Müdürü Pavel Tonev, Uluslararası Faliyetler Müdürü Ginka Konyarska ile diğer üst düzey yetkililer katıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bozüyükte öğrencilerden 3 Aralık Dünya Engelliler Günü farkındalık programıÖnceki Haber

Bozüyükte öğrencilerden 3 Aralık Dünya E...

Tencerede bulunan 45 bin Euro sınırı geçemediSonraki Haber

Tencerede bulunan 45 bin Euro sınırı geç...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar