30 Nisan, 2024, Salı
DOLAR32.3922
EURO34.6232
ALTIN2391.3

Türki Cumhuriyetleri masa tenisi şampiyonası sona erdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Türki Cumhuriyetleri masa tenisi şampiyonası sona erdi
Abone ol
Türki Cumhuriyetleri Masa Tenisi şampiyonası Sona Erdi

Balıkesir, Şehit Turgut Solak Spor Salonu’nda Türk Devletleri Teşkilatı bünyesindeki üye ülkelerin Masa Tenisi Federasyonları arasındaki iş birliğini güçlendirmek, ülke sporcularının performans gelişimlerine katkı sağlamak ve sosyal-kültürel etkileşimi arttırmak amaçlarıyla U15 kategorisinde düzenlenen Masa Tenisi Kampı ve Şampiyonası organizasyonuna ev sahipliği yaptı.

Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Masa Tenisi Federasyon Başkanlığı ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı koordinesinde gerçekleştirilen organizasyona Türkiye, Azerbaycan, Türkmenistan, Özbekistan, Kazakistan, Kırgızistan ve KKTC olmak üzere 7 ülke takımı katıldı.

Organizasyonda takımlar, 11-15 Nisan tarihleri arasında kamp ve antrenman çalışmalarını gerçekleştirdi. 16-17 Nisan tarihlerinde düzenlenen müsabakalar sonucunda derece elde eden takımlar ödüllerin sahibi oldu. Sonuçlar ise şöyle: Erkekler Kategorisi: 1.Türkiye, 2.Türkmenistan, 3.Kazakistan, 4.Kırgızistan olurken, Kızlar Kategorisinde: 1.Kazakistan, 2.Türkiye, 3.Azerbaycan, 4.Özbekistan oldu.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp, “Bu organizasyon, masa tenisi sporunda bölgesel iş birliğini teşvik etmek ve genç sporcuların yeteneklerini sergilemelerine tanımak açısından önemli bir adım. Sporcularımızı Gençlik ve Spor Kenti Balıkesir olarak ağırlamaktan memnuniyet duyduk. Organizasyonun düzenlenmesinde katkı sağlayan tüm paydaşlarımıza, emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Katılan tüm ülkeleri ve sporcuları tebrik eder, spor yaşamlarında başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TBMM Başkanı Kurtulmuş, Irak Cumhuriyeti Temsilciler Meclisi Başkanvekili Muhsin Ali Ekber El Mendelavi kabul ettiÖnceki Haber

TBMM Başkanı Kurtulmuş, Irak Cumhuriyeti...

Araç girişinin yasak olduğu caddede polis denetim yaptıSonraki Haber

Araç girişinin yasak olduğu caddede poli...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar