160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Türk usulü kurtarma

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Türk usulü kurtarma
Abone ol
Bursa'da Arızalanıp Yolda Kalan Tofaş Kartal Marka Bir Otomobil Sadece Türkiye'de Görülebilecek Bir Metotla Kurtarıldı.

Bursa’da arızalanıp yolda kalan Tofaş Kartal marka bir otomobil, sadece Türkiye’de görülebilecek bir metotla kurtarıldı. Başka bir Tofaş otomobilin kaputuna oturup ayaklarını uzatan bir kişi, yolda kalan otomobili arkasından ayaklarıyla itekleyip otoyolda seyretti. O anlar ise bir vatandaş tarafından cep telefonuyla görüntülendi.

Bursa’da bir aracın kaputuna oturup arıza yapan öndeki aracı ayaklarıyla itelemeye çalışan vatandaşın sosyal medyaya yüklenen görüntüleri, kısa sürede viral oldu.

Yolda kalan Tofaş Kartal otomobile yardım için duran bir başka Tofaş otomobilin çeki halatı olmayınca, aracın ön kaputuna oturan bir kişi, ayaklarını uzatıp arıza yapan otomobili ayaklarıyla iteklemeye çalıştı. Araçların hareket etmesiyle arada kalan vatandaş itici görevi gördü. O anlar ise evinin camından dışarıyı izleyen bir kadın tarafından cep telefonu ile anbean kaydedildi. Görüntüler, sosyal medyada kısa sürede binlerce kişi tarafından beğenildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sivasta deprem anı ve acil durum tahliye tatbikatı gerçekleştirildiÖnceki Haber

Sivasta deprem anı ve acil durum tahliye...

Erzurumda 500 yıllık kadim gelenekSonraki Haber

Erzurumda 500 yıllık kadim gelenek

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar