160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Türk Polis Teşkilatı 178. yıl dönümü Akyurtta kutlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Türk Polis Teşkilatı 178. yıl dönümü Akyurtta kutlandı
Abone ol
TÜRK POLİS TEŞKİLATI'NIN 178. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ AKYURT'TA CUMHURİYET MEYDANI'NDA DÜZENLENEN TÖRENLE KUTLANDI.

Türk Polis Teşkilatı’nın 178. kuruluş yıl dönümü Akyurt’ta Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törenle kutlandı.


"Polis Nizamnamesi" adıyla 10 Nisan 1845’te kurulan Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluş yıldönümü Akyurt’ta sade bir törenle kutlandı. Akyurt İlçe Emniyet Müdürü Mahmut Baloğlu ve polis memurlarının katılımı ile gerçekleşen törende Atatürk Anıtına çelenk bırakıldı.


Törende konuşan Trafik Büro Amiri Murat Yeni, insanların en temel idealinin huzur ve mutluluk içinde yaşamak olduğunu belirterek, "Bunun için insanların karşılıklı güven, dayanışma ve kaynaşma içerisinde olmaları ve belli bir hukuki düzene sahip olmaları gerekmektedir. Hayat korku ve endişeden arındırılıp güvene kavuştukça güzeldir" dedi.


Yeni, devletin birinci görevinin kamu düzenini korumak olduğunu ifade ettiği konuşmasında, "Devlet, toplumsal düzeni korumak ve onu yeni şartlara uydurarak sürdürmek için vardır" ifadelerini kullandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Azerbaycan ve Türkiye Kardeşliği Ormanına Haydar Aliyevin anısına 100 fidanÖnceki Haber

Azerbaycan ve Türkiye Kardeşliği Ormanın...

Eskişehirli öğrencilerden TÜBİTAK 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında büyük başarıSonraki Haber

Eskişehirli öğrencilerden TÜBİTAK 2204-A...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar