160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Türk Kızılay Sındırgı depremi sonrası harekete geçti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Türk Kızılay Sındırgı depremi sonrası harekete geçti
Abone ol
Türk Kızılay, Balıkesir’in Sındırgı Ilçesinde Meydana Gelen Depremin Ardından Ikram Araçları Ve Personelleri Bölgeye Yönlendirdi.

Türk Kızılay, Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde meydana gelen depremin ardından ikram araçları ve personeli bölgeye yönlendirdi.

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde meydana gelen 6,1 büyüklüğündeki deprem çevre illerde de hissedildi. Depremin ardından Ankara’da kriz masasını toplayan ve deprem bölgesine ulaşan Türk Kızılay, AFAD koordinesindeki ilgili kurumlarla iş birliği yaparak çalışmalarına devam ediyor.

Türk Kızılay, çevre illerden ikram araçları ve uzman personelini destek için deprem bölgesine yönlendirdi. Afetten etkilenen vatandaşlara beslenme hizmeti sağlanması için çalışan Kızılay ekipleri, saat 08.00 itibarıyla Sındırgı genelinde; 4 bin 620 adet sıcak çorba, 4 bin 896 adet beslenme malzemesi, 4 bin 61 adet sıcak ve soğuk içecek dağıttı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Prof. Dr. Demir, beyin sisi hastalığı hakkında bilgi verdi Önceki Haber

Prof. Dr. Demir, beyin sisi hastalığı ha...

Kolaylık sağlayan teknoloji dengeyi bozdu Sonraki Haber

Kolaylık sağlayan teknoloji dengeyi bozd...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar