160x600
11 Temmuz, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Turgutluda kurban hazırlıkları başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Turgutluda kurban hazırlıkları başladı
Abone ol
Turgutlu Belediyesi, Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde Vatandaşların Kurbanlık Alışverişlerini Düzenli Bir Ortamda Gerçekleştirebilmeleri Adına çalışmalarını Sürdürüyor. Hayvan Pazarında Kotra Satışları Ise 16 Mayıs Cuma Günü Saat 09.00’da Başlayacak.

Turgutlu Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların kurbanlık alışverişlerini düzenli bir ortamda gerçekleştirebilmeleri adına çalışmalarını sürdürüyor. Hayvan Pazarında kotra satışları ise 16 Mayıs Cuma günü saat 09.00’da başlayacak.

Turgutlu Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların kurbanlık alışverişlerini sağlıklı ve düzenli, satıcıların ticaretini ise daha rahat bir ortamda gerçekleştirebilmeleri adına çalışmalarına devam ediyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Irlamaz Alanı 2. Etap’ta kurulan Hayvan Pazarı’nda çizgi ve çevre düzenleme çalışmaları tamamlandı. Zabıta Müdürlüğü koordinesinde yürütülen çalışmalar kapsamında 16 Mayıs Cuma günü saat 09.00’da Hayvan Pazarı Alanında toplam 200 kotra satışa sunulacak.

Oluşturulan Hayvan Pazarı’nda kotra satın almak isteyen vatandaşlar Hayvan Pazarı’nda bulunan Zabıta Noktasında başvuruda bulanabilir. Zabıta Müdürlüğüne ait 0236 313 10 78 numaralı telefondan detaylı bilgi alınabilir.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bakan Şimşek: Finansal Piyasalarda Güven ArtıyorÖnceki Haber

Bakan Şimşek: Finansal Piyasalarda Güven...

Konteyner yüklü vinç yönlendirme levhasına takıldı, kamyon adeta şaha kalktıSonraki Haber

Konteyner yüklü vinç yönlendirme levhası...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar