160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Tuncelide feribot seferleri yeniden başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tuncelide feribot seferleri yeniden başladı
Abone ol
şiddetli Fırtına Nedeniyle Durdurulan Elazığ-çemişgezek Arasındaki Feribot Seferleri, Rüzgarın Hafiflemesiyle Yeniden Başladı.

Şiddetli fırtına nedeniyle durdurulan Elazığ-Çemişgezek arasındaki feribot seferleri, rüzgarın hafiflemesiyle yeniden başladı.

Elazığ ve Tunceli’de sabah saatlerinden itibaren etkili olan şiddetli fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Şiddetli fırtına, kara ve deniz ulaşımında da aksamalara neden oldu. Yoğun rüzgar nedeni ile Elazığ-Çemişgezek arasında düzenlenen feribot seferleri de karşılıklı olarak durduruldu.

Ulaşımda mağdur olan vatandaşlar bu süre zarfında Pertek güzergahını kullanırken rüzgarın hafiflemesiyle Elazığ-Çemişgezek arasında düzenlenen feribot seferleri yeniden başladı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ağzına misina dolanan kuş kurtarıldıÖnceki Haber

Ağzına misina dolanan kuş kurtarıldı

Erzincanda 29 Ekim Cumhuriyet Kupası turnuvaları başladıSonraki Haber

Erzincanda 29 Ekim Cumhuriyet Kupası tur...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar