160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

TSOnun 2023 yılı kesin hesabı onaylandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TSOnun 2023 yılı kesin hesabı onaylandı
Abone ol
Düzce Ticaret Ve Sanayi Odası 2023 Yılı Kesin Hesabı şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısında Görüşülerek Onaylandı.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası 2023 yılı kesin hesabı şubat ayı olağan meclis toplantısında görüşülerek onaylandı.

TSO Şubat ayı olağan meclis toplantısı Meclis Başkanı Tanju Acar’ın açılış konuşmasıyla başladı. TSO Başkanı Erdoğan Bıyık, şubat ayı yönetim kurulu faaliyetlerini meclis üyelerine aktardı. Bıyık, “İstanbul’da gerçekleştirilen Turizm ve Seyahat Fuarı’na, Kocaeli’de düzenlenen Marmara Kariyer Fuarına da katılım sağladık. Ay içinde odamızda, üyelerimize yönelik seminerler gerçekleştirdik. Odamızı ziyaret eden kurum ve kuruluşlarımızı kabul ettik. Çeşitli açılış ve ziyaretlerde bulunduk” dedi.

Toplantının devamında şubat ayı mizanı ve 2023 Yılı Kesin Hesabı görüşmeleri yapıldı. 2023 Yılı Kesin Hesabı yapılan görüşmelerin ardından kabul edildi.

Toplantının son kısmında Düzce TSO’nun geliştirmiş olduğu projeler hakkındaki son durum ve yeni projeler hakkında meclis üyelerine bilgiler verilirken, toplantı, gündem dışı konuların görüşülmesiyle sona erdi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Metsamor nükleer santrali zehir saçmaya devam ediyorÖnceki Haber

Metsamor nükleer santrali zehir saçmaya...

Hatalı sollama kazaya sebep oldu: 1 yaralıSonraki Haber

Hatalı sollama kazaya sebep oldu: 1 yara...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar