14 Ekim 2026, Çarşamba
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Trump: Petrol Fiyatlarındaki Artış Geçici Olacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Trump: Petrol Fiyatlarındaki Artış Geçici Olacak
Abone ol
ABD Başkanı Donald Trump, İran geriliminin ardından petrol fiyatlarında yaşanan artışın geçici olduğunu belirterek küresel güvenlik vurgusu yaptı.

Donald Trump, İran ile yaşanan gerilimin ardından petrol fiyatlarında görülen yükselişin kalıcı olmayacağını söyledi.

Sosyal medya platformu Truth Social üzerinden açıklama yapan Trump, fiyatlardaki artışın kısa vadeli olduğunu ifade etti.

“Fiyatlar Hızla Düşebilir”

Trump paylaşımında, İran kaynaklı nükleer tehdidin tamamen ortadan kaldırılması halinde petrol piyasalarında hızlı bir düşüş yaşanabileceğini öne sürdü.

Mevcut fiyat artışının geçici olduğunu belirten Trump, bu durumun küresel güvenlik açısından değerlendirildiğinde sınırlı bir maliyet olduğunu dile getirdi.

Küresel Güvenlik Vurgusu

Trump, petrol fiyatlarındaki kısa süreli yükselişin ABD ve dünya güvenliği açısından katlanılabilir bir durum olduğunu savundu.

Açıklamasında, uluslararası güvenliğin sağlanmasının ekonomik dalgalanmalardan daha önemli olduğunu ifade etti.

Son dönemde Orta Doğu’daki gelişmeler enerji piyasalarını yakından etkilerken, petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanmalar küresel ekonomi açısından da dikkatle takip ediliyor.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kadınlar futbol maçıyla günlerini kutladı Önceki Haber

Kadınlar futbol maçıyla günlerini kutlad...

Sattığı otomobilin parasını beklerken, kazalı haliyle karşılaştı Sonraki Haber

Sattığı otomobilin parasını beklerken, k...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar