25 Mayıs, 2024, Cumartesi
DOLAR32.2511
EURO35.0023
ALTIN2418.4

Trump, “Biden Konusunda Haklıydım”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Trump, “Biden Konusunda Haklıydım”
Mehmetçik Vakfı Kurban Bağışı
Abone ol
ABD'nin eski başkanı Donald Trump, görevdeki başkan Joe Biden'ın hafızasının "zayıf ve bulanık" olduğunu iddia eden bir rapora atıfta bulundu.

ABD'nin eski başkanı Donald Trump, görevdeki başkan Joe Biden'ın hafızasının "zayıf ve bulanık" olduğunu iddia eden bir rapora atıfta bulundu.

Trump, Biden'ın hayatta olduğunu düşünmediğini belirterek, "Rekabet ettiğim ve aylardır konuşmayan bir adam var.

Konuştuğunda da pek hoş olmuyor, değil mi? Herkes abarttığımı söyledi ama Joe Biden konusunda haklıydım. Joe Biden ülkemizin tarihindeki en kötü, en beceriksiz ve en yozlaşmış başkandır." şeklinde eleştirilerde bulundu.

Trump, Pensilvanya eyaletindeki destekçileriyle bir araya gelerek yaptığı konuşmada, başkan yardımcısı olduğu dönemde Biden'ın evine gizli belgeleri götürmesiyle ilgili dava açılmamasına tepki gösterdi.

Trump, Biden'ın hafızasının iyi olmadığı iddialarına da değinerek, "Eğer Biden yargılanmayacaksa o zaman benim de yargılanmamam gerekiyor.

Bu, Biden'ın siyasi rakibi olan bana yönelik bir zulümden başka bir şey değil. Biden'ın hayatta olduğunu bildiğini düşünmüyorum." dedi.

Trump, kendi evinde bulunan gizli belgeler nedeniyle yargılanıyor. Raporda Biden, "İyi niyetli, zayıf bir hafızası olan yaşlı biri” olarak nitelendirilmişti.

Biden'ın 81 yaşında olması ve bu durumun Demokratlar için seçimler öncesinde endişe kaynağı oluşturması, Cumhuriyetçiler'in Biden'ı eleştirmesine neden oldu.

ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Cumhuriyetçi Mike Johnson, Biden'ın ülkeyi yönetmeye uygun olmadığını savundu.

Biden ise rapora tepki gösterdiği bir konuşmasında, Mısır Cumhurbaşkanı Abdülfettah Sisi için yanlış bir ifade kullanarak "Meksika Devlet Başkanı" demişti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
1984 Muşspor, Süper Ligden kaleci Doğukan Kaya ile anlaştıÖnceki Haber

1984 Muşspor, Süper Ligden kaleci Doğuka...

Fethiye Devlet Hastanesinin yeri belli olduSonraki Haber

Fethiye Devlet Hastanesinin yeri belli o...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar