160x600
19 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Trenin çarptığı kamyonet paramparça oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Trenin çarptığı kamyonet paramparça oldu
Abone ol
Aydın Efeler Ilçesi Serçeköy Yakınlarında Meydana Gelen Kazada Yolcu Treninin çarptığı Kamyonet Paramparça Oldu. Görenleri şaşkına çeviren Kazada Yaklaşık 50 Metre Sürüklendikten Sonra Incir Bahçesine Savrulan Kamyonetin Sürücüsü Yaralı Olarak Kurtuldu.

Aydın’ın Efeler ilçesi yakınlarında meydana gelen kazada yolcu treninin çarptığı kamyonet paramparça oldu. Görenleri şaşkına çeviren kazada yaklaşık 50 metre sürüklendikten sonra incir bahçesine savrulan kamyonetin sürücüsü yaralı olarak kurtuldu.

Kaza saat 10.45 sıralarında Efeler ilçesi Serçeköy Mahallesi’nde bulunan Tozkoparan Çiftliği’ne özel hemzemin geçitte meydana geldi. Sadece çiftliğe giriş çıkışlarda kullanılan ve kişiye özel olarak açıldığı öğrenilen hemzemin geçitten geçmekte olan Ertan S. yönetimindeki 09 AAG 403 plakalı kamyonete, İzmir-Denizli seferini yapan 32701 sefer sayılı M.C. idaresindeki yolcu treni çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaklaşık 50 metre sürüklenen kamyonet daha sonra incir bahçesine savrularak ters döndü. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine gelen kurtarma ve sağlık ekipleri yaralı sürücüyü kamyonetten çıkararak hastaneye kaldırdı. Kazada yaralanan sürücünün Tozkoparan Çiftliği’nde çalıştığı öğrenilirken, hemzemin geçidinin de çiftliğe özel olduğu öğrenildi.

Kazadan sonra tren seferleri kısa süreliğine durduğu için trendeki bazı yolcular trenden inerek gidecekleri istikamete kara yolu ile devam etti. Güvenlik güçleri tarafından el konulan kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bu ormana asırlardır balta girmiyor, kuruyup yıkılan ağaçlarda ormanda bırakılıyor Önceki Haber

Bu ormana asırlardır balta girmiyor, kur...

Selçuklu kalesi ve çevresindeki türbeler tarihe ışık tutuyor Sonraki Haber

Selçuklu kalesi ve çevresindeki türbeler...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar