160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Trafikte tartıştığı sürücünün başına çekiçle vurdu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Trafikte tartıştığı sürücünün başına çekiçle vurdu
Abone ol
Elazığ’da Trafikte Seyir Halinde Olan Iki Sürücü Arasında Tartışma Yaşandı. Sürücülerden Biri, Basın Mensubu Olan Diğer Sürücünün Kafasına çekiçle Vurdu. Yaralanan Gazeteci, Hastaneye Kaldırılarak Tedavi Altına Alındı.

Elazığ’da trafikte seyir halinde olan iki sürücü arasında tartışma yaşandı. Sürücülerden biri, basın mensubu olan diğer sürücünün kafasına çekiçle vurdu. Yaralanan gazeteci, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay, merkeze bağlı Hicret Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre yerel bir kanalda çalışan Hüseyin Üğdül, trafikte seyir halindeyken sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 23 HA 104 plakalı pikap sürücüsü ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle pikapta bulunan kişiler, araçtan inerek Üğdül’ün kafasına çekiçle vurup olay yerinden kaçtı. Olaya şahitlik eden eşi Ebru Üğdül’ün haber vermesi üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından Fethi Sekin Şehir Hastanesine kaldırıldı.

Polis ekipleri, kaçan şahısların yakalanması için çalışma başlattı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İzmirde husumetlisini başından vuran şahsın kaçışı kamerada Önceki Haber

İzmirde husumetlisini başından vuran şah...

Aile hekimiyle sıkı diyalog fayda gösteriyor Sonraki Haber

Aile hekimiyle sıkı diyalog fayda göster...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar