
SPOR TOTO SÜPER LİG'İN 31. HAFTASINDA SAHASINDA BEŞİKTAŞ İLE 1-1 BERABERE KALAN TRABZONSPOR'DA TARAFTARLAR MAÇ SONRASI ALINAN 1 PUANI VE BİR ADIM DAHA YAKLAŞILAN ŞAMPİYONLUĞU SOKAĞA DÖKÜLEREK HORON VE KOLBASTI OYNAYARAK KUTLADI.
Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında sahasında Beşiktaş ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor’da taraftarlar maç sonrası alınan 1 puanı ve bir adım daha yaklaşılan şampiyonluğu sokağa dökülerek horon ve kolbastı oynayarak kutladı.
Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında Beşiktaş ile karşılaşan Trabzonspor sahadan 1-1 beraberlikte ayrıldı. En yakın rakibi Konyaspor ile olan 13 puanlık puan farkını koruyan ve liderliğini sürdüren bordo-mavililerde taraftarlar karşılaşma sonrasında Atatürk alanında toplandı. Binlerce taraftar meşaleler yakarak beraberliği kutlarken, hep bir arada kolbastı ve horon oynadı.

Yorum Yazın