160x600
04 Temmuz, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Trabzonspor, Fransaya gitti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Trabzonspor, Fransaya gitti
Abone ol
UEFA AVRUPA LİGİ H GRUBU ÜÇÜNCÜ MAÇINDA YARIN MONACO İLE KARŞILAŞACAK OLAN TRABZONSPOR, FRANSA'YA GİTTİ. BORDO-MAVİLİ KAFİLEDE 24 OYUNCU YER ALDI.

UEFA Avrupa Ligi H Grubu üçüncü maçında yarın Monaco ile karşılaşacak olan Trabzonspor, Fransa’ya gitti. Bordo-mavili kafilede 24 oyuncu yer aldı.


Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi H Grubu 3. maçında yarın Fransız ekibi Monaco ile mücadele edecek. II. Louis Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşma 19.45’de başlayacak. Bu maç öncesinde Fransa’ya hareket eden bordo-mavili kafilede 24 futbolcu yer aldı. Grupta 3 puanla averajla ikinci sırada yer alan Trabzonspor’da Serkan Asan, Bruno Peres, Edin Visca ve Dorukhan Toköz’ün sakatlıkları sürüyor.


Geçtiğimiz hafta Spor Toto Süper Lig’de deplasmanda oynanan Kayserispor maçında sakatlıkları nedeniyle yer almayan Hüseyin Türkmen, Djaniny ve Gbamin kafilede bulunuyor.


Trabzonspor kafilesinde Uğurcan Çakır, Muhammet Taha Tepe, Kağan, Larsen, Hugo, Denswıl, Hüseyin Türkmen, Bartra, Eren Elmalı, Sıopis, Gsbamın, Doğucan, Hamsık, Abdulkadir Ömür, Bakasetas, Lahtımı, Yusuf Erdoğan, Yusuf Yazıcı, Nacı, Trezeğuet, Djaniny, Umut Bozok ve Gomez yer aldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kayseri Şekerin kahverengi şekerine TSE belgesiÖnceki Haber

Kayseri Şekerin kahverengi şekerine TSE...

Konya Emniyetinden dronlu “Yaya Önceliği” denetimiSonraki Haber

Konya Emniyetinden dronlu “Yaya Önceliği...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar