14 Ekim 2026, Çarşamba
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Trabzonda boğulma vakalarının önüne geçmek için tedbirler konuşuldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Trabzonda boğulma vakalarının önüne geçmek için tedbirler konuşuldu
Abone ol
Trabzon'da Yaz Aylarında Artış Gösteren Suda Boğulma Olaylarının önlenmesine Yönelik Alınacak Tedbirler Ile Ilgili Valilik'te Bir Toplantı Yapıldı.

Trabzon’da yaz aylarında artış gösteren suda boğulma olaylarının önlenmesine yönelik alınacak tedbirler ile ilgili Valilik’te bir toplantı yapıldı.

İlçe belediye başkanları başta olmak üzere ilgili kurumların katılımıyla gerçekleştirilen Vali Tahir Şahin başkanlığındaki toplantıda, boğulma olaylarının yaşanabileceği riskli bölgelerde uygulanacak güvenlik önlemleri, denetim çalışmaları ve kurumlar arasındaki iş birliği konuları görüşüldü. Yaz döneminde yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçilmesi amacıyla ilgili kurumların koordineli şekilde çalışmalarını sürdürmesinin önemi vurgulandı.

Vatandaşların serinlemek amacıyla yalnızca güvenli alanları tercih etmesi, uyarı levhalarına uyulması ve çocukların su kenarlarında gözetimsiz bırakılmaması gerektiği önerildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Büyükkılıçın vizyonuyla Camikebirde arkeolojik araştırma kazıları başlıyor Önceki Haber

Başkan Büyükkılıçın vizyonuyla Camikebir...

Keneyle mücadelede gezici tavuk kümesi uygulaması Sonraki Haber

Keneyle mücadelede gezici tavuk kümesi u...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar