04 Ekim 2026, Pazar
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Torku iştirakinde kriz sürüyor, işçiler bu kez kaşıklı eylem yaptı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Torku iştirakinde kriz sürüyor, işçiler bu kez kaşıklı eylem yaptı
Abone ol
Kangal Termik Santrali'nde Işçilere Vaat Edildiği Ileri Sürülen Farkların ödenmemesine Tepkiler Sürüyor. Işçiler Bu Kez Kaşıklı Eylem Yaptı.

Torku iştiraki olan Konya Şeker’e bağlı Kangal Termik Santrali’nde işçilere vaat edilen farkların ödenmemesine tepkiler sürüyor. İşçiler bu kez kaşıklı eylem yaptı.

Sivas’ın Kangal ilçesinde Torku iştiraki olan Konya Şeker tarafından işletilen Kangal Termik Santrali’nde, Toplu İş Sözleşmesi (TİS) kapsamında doğan farkların ödenmemesine tepkiler sürüyor. Yaşanan belirsizlik ve verilen sözlerin tutulmaması nedeniyle TES-İŞ Sendikası gerekli tüm yasal ve demokratik hakların kullanılacağını duyurdu.

Geçtiğimiz gün düzenlenen basın açıklamasının ardından bu kez işçiler kaşıklı eylem yaptı. Yemekhanede işçiler kaşıklarını masaya vurarak işverenin tutumunu protesto etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tuval başında umut: Erzincanlı çocuklar sanatla buluştu Önceki Haber

Tuval başında umut: Erzincanlı çocuklar...

Fırtınada uçan çatı dairenin içine girdi Sonraki Haber

Fırtınada uçan çatı dairenin içine girdi

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar