08 Ekim 2026, Perşembe
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Toprakkaleliler Milli Maç Heyecanını Kale Park'ta Dev Ekranda Yaşadı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Toprakkaleliler Milli Maç Heyecanını Kale Park'ta Dev Ekranda Yaşadı
Abone ol
​​​​​​​Toprakkaleliler, milli maç heyecanını Kale Park'ta yaşadı. Euro 2024 Avrupa Şampiyonası'nda Avusturya ile karşılaşan A Milliler, sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Toprakkaleliler, milli maç heyecanını Kale Park'ta yaşadı. Euro 2024 Avrupa Şampiyonası'nda Avusturya ile karşılaşan A Milliler, sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Kale Park'ta Milli Maç Coşkusu

Toprakkale Belediyesi, Kale Park'ta kurulan dev ekranda ilçe sakinlerine milli maç heyecanı yaşattı.

Euro 2024 Avrupa Şampiyonası'nda Avusturya ile karşılaşan A Milli Takım'ın mücadelesini izlemek için bir araya gelen Toprakkaleliler, büyük bir coşku yaşadı.

Başkan Uyutmaz ve İlçe Halkı Birlikte İzledi

Karşılaşmayı Toprakkale Belediye Başkanı Bekirhan Uyutmaz, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri ve ilçe sakinleri birlikte izledi.

Başkan Uyutmaz, maç boyunca halkla birlikte heyecanını paylaştı.

Galibiyetle Gelen Coşku

Milli takımın 2-1'lik galibiyetiyle coşku doruğa çıktı. Toprakkale halkı, milli takımın galibiyetini büyük bir sevinçle kutladı.

Belediye Başkanı Bekirhan Uyutmaz, milli takımın başarısını kutlayarak, böyle anların birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirdiğini ifade etti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
15 ahşap mezardan geriye 5 tane kaldı Önceki Haber

15 ahşap mezardan geriye 5 tane kaldı

38 Yıl önce birlikte askerlik yapan tertipler Kütahyada buluştu Sonraki Haber

38 Yıl önce birlikte askerlik yapan tert...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar