
Osmaniye’nin Toprakkale ilçesinde Ahmet Şanal Caddesi’nde başlatılacak yol çalışmaları nedeniyle trafik tek yönlü işleyişe geçecek. Sürücülerden alternatif güzergâhları tercih etmeleri istendi.
Osmaniye’nin Toprakkale İlçesi’nde, Kışla Mahallesi Ahmet Şanal Caddesi üzerinde kapsamlı bir yol çalışması başlatılıyor.
Toprakkale Belediyesi’nden yapılan resmi açıklamaya göre, demiryolu hemzemin geçidinden başlayarak Mehmet Hamdi Patoğlu Araç Köprüsü’ne kadar uzanan güzergâhta yol düzenleme çalışmaları yapılacak.
Yetkililer, çalışmaların süresi boyunca yolun yalnızca tek yönlü araç trafiğine açık olacağını belirtti.
Belediye açıklamasında şu ifadelere yer verildi:
“Kışla Mahallesi Ahmet Şanal Caddesi üzerinde, Demiryolu Hemzemin Geçidi’nden başlayarak Mehmet Hamdi Patoğlu Araç Köprüsü'ne kadar olan güzergâhta yol çalışması yapılacaktır.
Çalışmalar süresince yol, tek yönlü araç trafiğine açık olacaktır.
Sürücülerimizin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları, alternatif güzergâhları kullanmaları ve dikkatli olmaları önemle rica olunur.”

Yorum Yazın