160x600
25 Haziran, 2025, Çarşamba
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Tomarzada coşkulu Gençlik yürüyüşü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tomarzada coşkulu Gençlik yürüyüşü
Abone ol
Kayseri'nin Tomarza Ilçesinde; 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Ve Gençlik Ve Spor Bayramı Ile 15-21 Mayıs Tarihleri Arasında Kutlanacak Olan Gençlik Haftası Kapsamında 'atatürk'ü Anma-gençlik Yürüyüşü' Düzelendi.

Kayseri’nin Tomarza İlçesinde; 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı ile 15-21 Mayıs tarihleri arasında kutlanacak olan Gençlik Haftası kapsamında ’Atatürk’ü Anma-Gençlik Yürüyüşü’ düzelendi.

Gençlik Yürüyüşü çerçevesinde Tomarza Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü önünde başlayan program; saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Tomarza İlçe Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ali Kılıç’ın mozoleye çelenk sunması ile başladı. Programda daha sonra marşlar eşliğinde Tomarzalı öğrenciler yürüyüşlerini gerçekleştirdi. Gençlik yürüyüşüne; Tomarza İlçe Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ali Kılıç, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve ilçe halkı katılım yaparak Türk Bayrakları ile yürüyüş gerçekleştirdi. Gençlik yürüyüşü; Tomarza Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü önünden başlayıp yine Tomarza İlçe Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Tesisleri önünde bitti.

Program; Tomarza Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü önünde atletizm yarışları ile sona erdi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sökede riske dayalı gıda işletmeleri denetlendiÖnceki Haber

Sökede riske dayalı gıda işletmeleri den...

Slovenyada Melania Trumpın bronz heykeli çalındıSonraki Haber

Slovenyada Melania Trumpın bronz heykeli...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar