160x600
07 Temmuz, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Tokyodaki mücevher fuarının en pahalı parçası fiyatıyla dudak uçuklattı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tokyodaki mücevher fuarının en pahalı parçası fiyatıyla dudak uçuklattı
Abone ol
Japonya'daki Tokyo Big Sight Uluslarası Gösteri Merkezi, Ilk Kez Düzenlenen "tokyo Jewelry Fest" Mücevher Fuarına Ev Sahipliği Yaptı.

Japonya’nın başkenti Tokyo ilk kez düzenlenen "Tokyo Jewelry Fest" mücevher fuarına ev sahipliği yaptı. Fuarın en değerli parçası olan pembe elmas yüzük, 10 milyon dolarlık fiyatıyla dudak uçuklattı.

Japonya’daki Tokyo Big Sight Uluslarası Gösteri Merkezi, ilk kez düzenlenen "Tokyo Jewelry Fest" mücevher fuarına ev sahipliği yaptı. Elmas, zümrüt ve yakut gibi nadir taşların yanı sıra altın ve gümüş gibi değerli madenlerden yapılan takıların sergilendiği fuarda, Japonya’nın yanı sıra farklı ülkelerden gelen yüzlerce çeşit ziynet eşyası meraklıların beğenisine sunuldu. Tasarım takılar ve ikinci el nadir kol saatlerinin de sergilendiği fuarın en pahalı parçası olan elmasın 10 milyon dolarlık fiyatı ise dudak uçuklattı. Elması elinde bulunduran firmanın başkanı Anıl Kumar, çok özel bir parçayı fuara getirdiklerini belirtti. Kumar, "Bugün size gösterecek özel bir şeyimiz var. Çok nadir bulunan 11 karatlık ’Fancy Purple Pink VS2’ türü bir elmas. Fiyatı 10 milyon dolar ve üzeri. Pembe elmasların artık bulunamıyor olması nedeniyle değeri oldukça arttı. Harika bir yatırım aracı" ifadelerini kullandı. Fuarın en pahalı 2. elmasının da firmalarına ait olduğunu belirten Kumar, 6 karatlık "Fancy Intense Green" türü elmasın değerinin ise 7.8 milyon dolar olduğunu ifade etti.

10 bini aşkın kişi bekleniyor

Fuar Organizatörü Satoshi Watanabe ise 160’ın üzerinde katılımcı firma ile ilk kez gerçekleştirilen fuarın, çoğunluğu Japonya’dan olmak üzere farklı ülkelerden üretici ve satıcıları ağırladığını söyledi. Ön kayıt ile ziyaretçi kabul eden ve dün başlayan fuarın 3 gün boyunca 10 bini aşkın ziyaretçiye ev sahipliği yapacağını kaydeden Watanabe, katılımın yoğun olmasından mutlu olduklarını ifade etti.

Mücevher fuarı yarın saat 17.00’de sona erecek.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Didim Belediyesi kent girişlerine el attıÖnceki Haber

Didim Belediyesi kent girişlerine el att...

Giresunda keneye karşı 70 bin 312 büyükbaş hayvan ilaçlandıSonraki Haber

Giresunda keneye karşı 70 bin 312 büyükb...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar