160x600
19 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

TOKİ konutlarında çalışmalar devam ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TOKİ konutlarında çalışmalar devam ediyor
Abone ol
Osmaniye’nin Düziçi ilçesine bağlı Ellek Beldesinde 160 konut ve 10 dükkanlık TOKİ’de çalışmalar sürüyor.

Osmaniye’nin Düziçi ilçesine bağlı Ellek Beldesinde 160 konut ve 10 dükkanlık TOKİ’de çalışmalar sürüyor.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Belediye Başkanı Abbas Yeşildemir, çalışmaların son hızıyla devam ettiğini açıkladı.

Osmaniye’nin Düziçi ilçesine bağlı Ellek Beldesinde yapılması planlanan TOKİ konut ve dükkanların da çalışmalar son hızıyla devam ediyor.

Beldeye yapılan 160 konut ve 10 adet dükkanın inşaatında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Abbas Yeşildemir, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı, çalışanlara başarılar diledi.

Konuyla ilgili olarak Yeşildemir şunları söyledi;

"Projenin 9 Blokunun da kaba inşaatının bittiğinin ve ince işçiliğine başlanıldığının öğrendiğimiz TOKİ Projesinde çalışmalar son hızıyla devam ediyor. Hak sahiplerine ve beldemize hayırlı uğurlu olsun inşallah." dedi.

Örgü İpliği
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ölümlü kazanın güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı Önceki Haber

Ölümlü kazanın güvenlik kamera görüntüle...

Edremitli roman kadınlar SODAMda meslek öğreniyor Sonraki Haber

Edremitli roman kadınlar SODAMda meslek...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar