30 Eylül 2026, Çarşamba
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Tokatta kar duvarları yolu tünele çevirdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tokatta kar duvarları yolu tünele çevirdi
Abone ol
Rasim Oğuz

Tokat’ın Reşadiye ilçesine bağlı Taşlıca Yaylası’nda hafta sonu doğaya çıkmak isteyen bir vatandaş, karşılaştığı manzara karşısında hayrete düştü.

Edinilen bilgilere göre, hafta sonunu yaylada geçirmek isteyen Rasim Oğuz, 28 Mart Cumartesi günü Taşlıca Yaylası’na doğru yola çıktı. Ancak bölgede etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle yayla yolunda kar kalınlığının iş makinelerinin boyunu aştığı görüldü.

Oğuz’un cep telefonu kamerasıyla kaydettiği görüntülerde, karla kaplı yolun iş makineleriyle açıldığı ve adeta tüneli andıran geçitlerin oluştuğu dikkat çekti. Yer yer metrelerce yüksekliğe ulaşan kar kütleleri, bölgedeki kış şartlarının sertliğini gözler önüne serdi. Görüntülerde, yolun iki yanında duvar gibi yükselen kar birikintileri arasında kalan yol dikkat çekti. Bölge sakinleri ise bu yıl kar yağışının önceki yıllara göre daha yoğun olduğunu ifade etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kiliste 6 köpek yavrusu yangından kurtarıldı Önceki Haber

Kiliste 6 köpek yavrusu yangından kurtar...

Elazığda toprak kayması Sonraki Haber

Elazığda toprak kayması

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar