160x600
01 Temmuz, 2025, Salı
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Togg böreği görenlerin iştahını kabarttı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Togg böreği görenlerin iştahını kabarttı
Abone ol
Bursa’da Bu Yıl 2.’si Düzenlenen Gastronomi Festivali Renkli Görüntülere Ev Sahipliği Yaptı. Birçok Restoranın Lezzetlerini Sergilediği Festivalde Baklava Kulesi Ve Börekten Togg Büyük Beğeni Topladı.

Bursa’da bu yıl 2.’si düzenlenen Gastronomi Festivali renkli görüntülere ev sahipliği yaptı. Birçok restoranın lezzetlerini sergilediği festivale Togg böreği damga vurdu. Börekten yapılan yerli milli otomobil Togg’u görenler dönüp bir daha baktı. Baklava kulesi de büyük beğeni topladı.

Bursa’da bu yıl ’Yeşil Bursa, Yeşil Gastronomi’ temasıyla düzenlenen 2. Gastronomi Festivali birçok lezzeti barındırırken ayrıca görsel şölenlerle de ön plana çıktı. Birçok restoranın festival ziyaretçilerini etkilemek için lezzetlerini sergilerken kimi işletmeler de görsel şölenlerle dikkat çekti. 2 metrelik baklava kulesiyle görenleri şaşkına çeviren baklava ustalarının yanı sıra peynirli kol böreklerle yapılan Togg’u görenler kendini fotoğraf çekmekten alamadı.

“Çekilişten Togg çıktı, bende börekten Togg yaptım”

Börekten yaptığı Togg’u gören ziyaretçilerin gözlerini alamadığını belirten Börek Ustası Hasan Acar, “2. Bursa Gastronomi Festivali beklentimizin üzerinde bir katılımla başladı. Biz börekten her şeyi yapıyoruz. Dünyanın en büyük böreğini de yaptık, uzaya börek de gönderdik. Togg milli aracımız, bana da Togg çıktı. Bunun üzerine börekten Togg yaptım. Börekçi, olduğum için börekten yaptım, pastacı olsam pastadan yapardım. Herkesin dikkatini çekiyor” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ASO Başkanı Ardıç: “Başkentimiz Türkiyenin teknoloji, üretim ve ihracat üssü olacak”Önceki Haber

ASO Başkanı Ardıç: “Başkentimiz Türkiyen...

Umuda yolculuk Ayvacık sahillerinde bittiSonraki Haber

Umuda yolculuk Ayvacık sahillerinde bitt...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar