160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Tırın açılan damperi yaya üst geçidine çarptı: 4 yaralı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tırın açılan damperi yaya üst geçidine çarptı: 4 yaralı
Abone ol
SAMSUN'DA HAREKET HALİNDEYKEN AÇILAN TIRIN DAMPERİNİN YAYA ÜST GEÇİDE ÇARPMASI SONUCU MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA 4 KİŞİ YARALANDI.

Samsun’da hareket halindeyken açılan tırın damperinin yaya üst geçide çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.


Kaza, Samsun’un Tekkeköy ilçesi Kirazlık Mahallesi Atatürk Bulvarı yan yolda gece saat 04.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Çorum’dan Karadeniz Bölgesindeki illere tuğla götüren Oğuzhan Bayrak idaresindeki 19 HS 101 çekici, 19 AAC 994 dorse plakalı tır hareket halindeyken damperi açılarak şahlandı. Sürücü damperin açıldığını fark edemeyince damper yaya üst geçidine çarptı. Bu sırada çarpmanın şiddetiyle tırın şoför kabini sert bir şekilde önü doğru düştü. Kazada, tır sürücüsü Oğuzhan Bayrak ile yanında bulunan Burak Koçak, Oğuzhan Toprak ve Hakan Çil yaralandılar. Yaralılar, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındılar. Tırın damperinin çarptığı yaya üst geçidi büyük çapta zarar gördü. Üst geçit tehlike oluşturduğu için yaya geçişine kapatıldı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Arnavutköyde hafriyat kamyonu inşaat işçilerinin arasına daldıÖnceki Haber

Arnavutköyde hafriyat kamyonu inşaat işç...

Obezite sağlıklı yaşam için riskSonraki Haber

Obezite sağlıklı yaşam için risk

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar