160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Tır devrildi, kömür çuvalları etrafa saçıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tır devrildi, kömür çuvalları etrafa saçıldı
Abone ol
GAZİANTEP'TE SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI TARAFINDAN DAĞITILACAK KÖMÜRLERİ TAŞIYAN TIR DEVRİLDİ.

Gaziantep’te Sosyal Yardımlaşma ce Dayanışma Vakfı tarafından dağıtılacak kömürleri taşıyan tır devrildi. Kazada yaralanan olmazken, tırın kasasındaki kömürler etrafa saçıldı, deposundaki mazot ise yola aktı.


Edinilen bilgiye göre, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na ait kömürleri Gaziantep’in Yavuzeli ilçesine getiren M.B. idaresindeki 27 HG 081 plakalı tır, ilçe merkezine 3 kilometre uzaklıktaki Yöreli Mahallesi’nde devrildi.


Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrilen tırın kasasındaki kömür çuvalları etrafa, depodaki mazot ise yola saçıldı. Kazadan tır sürücüsü ise yara almadan kurtuldu. Kaza sonrasında karayolu yaklaşık 2 saati aşkın süre trafiğe kapanırken, bölgedeki ulaşım ise alternatif yoldan sağlandı. Kazanın şokunu yaşayan sürücü M.B.’nin ilk ifadesinde, seyir halinde giderken bir otomobilin önüne kırması nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybettiğini ileri sürdüğü öğrenildi.


Kazanın ardından yolda güvenlik tedbirleri alan jandarma ekipleri inceleme yaparken, tırın, etrafa saçılan kömürlerin kaldırılması ve yola dökülen mazotun temizlenmesinin ardından yolun yeniden ulaşıma açılacağı belirtildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Denizde kaybolan şahsın cesedine ulaşıldıÖnceki Haber

Denizde kaybolan şahsın cesedine ulaşıld...

Samandağ sahilinde kum çalınıyorSonraki Haber

Samandağ sahilinde kum çalınıyor

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar