160x600
07 Temmuz, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

TİKA, Baküde Sosyal Girişimcilik ve İnovasyon Çalıştayı düzenledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TİKA, Baküde Sosyal Girişimcilik ve İnovasyon Çalıştayı düzenledi
Abone ol
Türk Işbirliği Ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı’nın (tika) Destekleriyle, Ankara Sosyal Bilimler üniversitesi (asbü) Ve Bakü Devlet üniversitesi (bdü) Iş Birliğinde "sosyal Girişimcilik Ve Inovasyon Oryantasyon çalıştayı" Gerçekleştirildi.

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı’nın (TİKA) destekleriyle, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi (ASBÜ) ve Bakü Devlet Üniversitesi (BDÜ) iş birliğinde "Sosyal Girişimcilik ve İnovasyon Oryantasyon Çalıştayı" gerçekleştirildi.

Bakü Devlet Üniversitesinde düzenlenen çalıştaya, ASBÜ Sosyal İnovasyon Merkezi Müdürü Prof. Dr. Erdal Akdeve, Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Çetin Önder ile BDÜ’nün çeşitli fakültelerinden akademisyenler katıldı.

Çalıştayın açılış programında söz alan TİKA Bakü Koordinatörü Hayrettin Özçelik, Azerbaycan’da akademik çalışmalara yoğun destek verdiklerini belirterek, "Bu çalıştay ile Türkiye ve Azerbaycan arasındaki akademik iş birliği kapasitesinin geliştirilmesine katkı sağlanmış, aynı zamanda üniversiteler arasındaki iş birliklerini artıracak önemli adımlar atılmış oldu" dedi.

Türkiye ve Azerbaycan’dan çalıştaya katılan akademisyenler sosyal girişimcilik ve inovasyon alanındaki yeni araştırma ekosistemleri üzerine bilgi ve deneyimlerini paylaştı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kuyucakta uyuşturucu operasyonuÖnceki Haber

Kuyucakta uyuşturucu operasyonu

Jandarma ekipleri öğrencileri bilgilendirdiSonraki Haber

Jandarma ekipleri öğrencileri bilgilendi...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar