160x600
02 Temmuz, 2025, Çarşamba
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Terörist başı Öcalan için yürüyüş çağrısı üzerine polis ve jandarma güvenlik önlemi aldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Terörist başı Öcalan için yürüyüş çağrısı üzerine polis ve jandarma güvenlik önlemi aldı
Abone ol
Cezaevinde Bulunan Terör örgütü Pkk Elebaşı Abdullah öcalan Için Yürüyüş çağrısı Sebebiyle Polis Ve Jandarma, Bursa'nın Giriş Ve çıkışlarında Geniş Güvenlik önlemi Aldı.

Cezaevinde bulunan terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan için yürüyüş çağrısı sebebiyle polis ve jandarma, Bursa’nın giriş ve çıkışlarında geniş güvenlik önlemi aldı.

İmralı’da cezaevinde bulunan terör örgütü PKK’nın elebaşı hükümlü Abdullah Öcalan için, HEDEP tarafından Gemlik’e yürüyüş çağrısı yapılmıştı. Çağrı üzerine polis ve jandarma ekipleri şehrin giriş noktalarında güvenlik önlemi aldı. Bursa Valiliği’nin geçtiğimiz günlerde 7 gün süreyle yürüyüş yasağı getirmesinin ardından ilçe girişlerinde de kontrol noktaları oluşturuldu.

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde 3 ayrı noktada, İnegöl, Karacabey ve Mustafakemalpaşa’da da kontrol noktaları oluşturan polis ve jandarma ekipleri şehre giriş yapmak isteyen tüm araçlarda inceleme yapıyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şırnakta kaybolan genç Dicle Nehrinde aranıyorÖnceki Haber

Şırnakta kaybolan genç Dicle Nehrinde ar...

Siirt Belediyesi, temizlik ve bakım çalışmalarına devam ediyorSonraki Haber

Siirt Belediyesi, temizlik ve bakım çalı...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar