160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Terör mağduru aileler, bin 226 gündür HDPnin kapısında evlatlarını istiyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Terör mağduru aileler, bin 226 gündür HDPnin kapısında evlatlarını istiyor
Abone ol
2017 MAYIS AYINDA ÇOCUĞUNU İŞE GÖNDERDİĞİNİ VE O GÜNDEN BERİ KENDİSİNDEN HABER ALAMADIĞINI KAYDEDEN AYTEN ELHAMAN, EVLADINI ALMADAN EYLEMİ SONLANDIRMAYACAĞINI SÖYLEDİ.

Çocuklarının terör örgütü PKK mensuplarınca dağa kaçırıldığını ileri süren Diyarbakır annelerinin evlat nöbeti kararlılıkla devam ediyor.


3 Eylül 2019 yılında farklı kentlerden Diyarbakır’a gelerek evlat nöbeti tutan ailelerin direnişi bin 226’ncı gününde de sürüyor. 2017 Mayıs ayında çocuğunu işe gönderdiğini ve o günden beri kendisinden haber alamadığını ileri süren Ayten Elhaman, evladını almadan eylemi sonlandırmayacağını söyledi. Elhaman, “Yaklaşık 6 yıl oldu oğluma hasretim, HDP il binasına arkadaşı tarafından getirilmiş, ben oğlumu HDP’den istiyorum. HDP alıp oğlumu PKK’ya teslim etmiş. Buradan oğluma sesleniyorum Bayram, kaçıp gel o zalimlerden kurtar kendini. Biliyorum kendi iradenle gitmedin seni kandırıp götürdüler, bak burada güçlü devletimiz var, inşallah geleceksin Allah’ın izniyle devletimizin gücüyle. Ben burada seni bekliyorum, bin yılda geçse ben vaz geçmeyeceğim evladımı alacağım. Evladımı dağlarda kurtlara yem etmişler, oğlum kaçıp gel kurtar kendini. Ailecek sana hasret kaldık” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
AKMİB, Akdenizin ihracat lideri Önceki Haber

AKMİB, Akdenizin ihracat lideri

Diyarbakırda uçak seferlerine sis engeli Sonraki Haber

Diyarbakırda uçak seferlerine sis engeli

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar