14 Ekim 2026, Çarşamba
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Teravihe gitmek istemişlerdi, gelin ve kaynana son yolculuklarına birlikte uğurlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Teravihe gitmek istemişlerdi, gelin ve kaynana son yolculuklarına birlikte uğurlandı
Abone ol
Sivas’ta Teravih Namazına Giderken Otomobilin çarpması Sonucu Hayatını Kaybeden Gelin Ve Kaynana, Son Yolculuğuna Uğurlandı.

Sivas’ta teravih namazına giderken otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden gelin ve kaynana, son yolculuklarına birlikte uğurlandı.

Sivas’ta geçtiğimiz gün meydana gelen trafik kazasında teravih namazı için Ali Muhtar Camisi’ne giderken yolun karşısına geçmek isteyen Nadiye Akalan (78) ve gelini Zeliha Akalan’a otomobil çarptı. Nadiye Akalan (78) olay yerinde hayatını kaybederken, Zeliha Akalan ise kaldırıldığı Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak bugün vefat etti.

Gelin ve kaynana için Ayyıldız Camii’nde kılınan cenaze namazına Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun, hayatını kaybedenlerin yakınları ve sevenleri katıldı. Zeliha Akalan ve Nadiye Akalan’ın cenazeleri kılınan namazın ardından son yolculuğuna uğurlandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kırsaldaki çocuklar Bi Niğde mi Yapsak? projesiyle şehri keşfetti Önceki Haber

Kırsaldaki çocuklar Bi Niğde mi Yapsak?...

Feci kazada ölen karı koca yan yana toprağa verildi Sonraki Haber

Feci kazada ölen karı koca yan yana topr...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar