160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Tepebaşının özel sporcuları büyük başarı kazandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tepebaşının özel sporcuları büyük başarı kazandı
Abone ol
TEPEBAŞI GENÇLİK SPOR KULÜBÜ BÜNYESİNDEKİ ÖZEL SPORCULAR, ANTALYA’DA DÜZENLENEN TÜRKİYE YÜZME ŞAMPİYONASINDA ÖNEMLİ DERECELER ELDE ETTİ.

Tepebaşı Gençlik Spor Kulübü bünyesindeki özel sporcular, Antalya’da düzenlenen Türkiye Yüzme Şampiyonasında önemli dereceler elde etti.


Tepebaşı Gençlik Spor Kulübü bünyesindeki özel sporcular elde ettikleri başarılar ile Eskişehir’i temsil etmeye devam ediyor. Türkiye özel sporcular spor federasyonu tarafından 14 - 16 Kasım tarihlerinde Antalya’da düzenlenen Türkiye Yüzme Şampiyonasına katılan özel sporculardan Göktan Işın 50 metre sırtüstü, 100 metre sırtüstü, 100 metre kelebek, 100 metre serbest kategorilerinde Türkiye 2.’si, 50 metre kelebek, 200 metre serbest kategorilerinde Türkiye 3.’sü oldu. Serhat Emir Güngör ise 50 metre kelebek, 100 metre kelebek, 50 metre serbest, 100 metre serbest ve 200 metre serbest kategorilerinde Türkiye 1.’si olarak tamamlandı.


Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç da başarılı sporcuları tebrik ederek, “Tepebaşı’ndan sportif bir başarı çıkması bizleri her zaman gururlandırmıştır. Son olarak Tepebaşı Gençlik Spor Kulübü bünyesindeki yüzücülerimiz de elde ettikleri başarılar ile bizleri mutlu ettiler. Her bir sporcumuzu, ailelerini ve çalıştırıcılarımızı tebrik ediyor, çalışmalarında daima destek olmaya devam edeceğimizi belirtmek istiyorum” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bornovada sel suları bir otomobili böyle sürüklediÖnceki Haber

Bornovada sel suları bir otomobili böyle...

‘Sağlıklı Nefes, Sağlıklı YaşamSonraki Haber

‘Sağlıklı Nefes, Sağlıklı Yaşam

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar