160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Tefecilik yapan şahsa jandarma operasyonu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tefecilik yapan şahsa jandarma operasyonu
Abone ol
Eskişehir’de Tefecilik Yaptığı Belirlenen şahıs Jandarma Ekiplerinin çalışmaları Sonucunda Yakalanırken, 1 Milyon 200 Bin Tl Değerinde Senet Ve Protokol Ele Geçirildi.

Eskişehir’de tefecilik yaptığı belirlenen şahıs jandarma ekiplerinin çalışmaları sonucunda yakalanırken, 1 milyon 200 bin TL değerinde senet ve protokol ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre, İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda, Eskişehir’de 1 şahsın baskı, cebir ve şiddet yolu ile mağdurlara zorla senet imzalatarak borçlandırdığı, gayrimenkullerini ve araçlarını üzerine geçirdiği, zorla nakit paralarını aldığı belirlendi. Tefecilik yaptığı tespit edilen şahıs, çıkarılan arama kararının ardından İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı KOM Şube Müdürlüğü ve Tepebaşı İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin düzenlediği operasyon sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

Şüphelinin evinde ve aracında yapılan aramada, isme yazılı 450 bin ve 375 bin TL değerindeki 2 adet senet, 3 adet banka dekontu, 310 bin ve 103 bin TL değerinde protokol evrakları, cep telefonları ele geçirildi.

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından şüpheli hakkında ‘Tefecilik’ suçundan soruşturma başlatıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Minikler atık konusunda bilgilendirildi Önceki Haber

Minikler atık konusunda bilgilendirildi

Derecikte köylülerin imece usulü bağ çapalama mesaisi Sonraki Haber

Derecikte köylülerin imece usulü bağ çap...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar