160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Taze 6 ayda 200 bin kişiyi ağırladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Taze 6 ayda 200 bin kişiyi ağırladı
Abone ol
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Iştiraklerinden Antikkapı A.ş.'nin Hayata Geçirdiği "taze Kruvasan&kahve" Markası, Son 6 Ayda Kent Genelindeki 9 şubesinde 200 Binden Fazla Vatandaşa Hizmet Verdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Antikkapı A.Ş.’nin hayata geçirdiği "Taze Kruvasan&Kahve" markası, son 6 ayda kent genelindeki 9 şubesinde 200 binden fazla vatandaşa hizmet verdi.

İlk şubesi 1,5 yıl önce İzmit Kent Meydanı’nda açılan "Taze", vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine şube sayısını artırdı. Kısa sürede ilgi gören marka; İzmit Kent Meydanı’nın ardından Darıca Kütüphane, Çayırova Kütüphane, İzmit Milli İrade Meydanı, Kartepe Derbent Teleferik, Karamürsel, Maide Rıhtım, Balyanoz Bahçe ve Başiskele Seymen Millet Bahçesi’nde de şubeler açtı. Uygun fiyat politikasıyla kaliteli ürünleri vatandaşlarla buluşturan marka, özellikle kütüphanelerle entegre şubeleri sayesinde gençlerin ve öğrencilerin sıkça tercih ettiği mekanlardan biri oldu.

Şubelerde fırından yeni çıkmış ve tercihe göre hazırlanan kruvasanların yanı sıra cookie, muffin, cheesecake, browni ve magnolya gibi tatlı çeşitleriyle sıcak ve soğuk içeceklerin sunulduğu öğrenildi.

Yoğun ilgi gören markanın, yakında İzmit Sahil Marina’da yeni bir şube açarak lezzet tutkunlarıyla buluşmaya hazırlandığı da bildirildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ETSO Meclisi yoğun gündemle toplandı Önceki Haber

ETSO Meclisi yoğun gündemle toplandı

Vali Çiftçi, GÖKSEMde temaslarda bulundu Sonraki Haber

Vali Çiftçi, GÖKSEMde temaslarda bulundu

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar